Cum arată soția lui Honorius Prigoană. Corina Bode este o împătimită a lucrurilor scumpe

 Lupescu Anca
.

Corina, soția lui Honorius Prigoană,  este o mare pasionată de modă, lucru care se vede și din fotografiile sale postate pe rețelele sociale. Tânăra adoră luxul și lucrurile scumpe, asta deși fiul lui Silviu Prigoană este adeptul simplității, cel puțin din punct de vedere vestimentar. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Honorius, fiul cel mare al afaceristului, s-a însurat cu Corina Bode s-au însurat în 2016, după aproape 7 ani de relaţie.

Cei doi s-au cunoscut în SUA, acolo unde Corina se mutase cu familia. Şi Honorius este proprietarul unui apartament în Chicago, dar cei doi soţi au decis să se stabilească în România, având în administrare mai multe afaceri ale familiei. Mare pasionată de modă şi de pictoriale, Corina postează frecvent poze pe pagina ei de instagram.  

Recent, tânăra a postat o fotografie îmbrăcată într-un palton roz, descheiat, pe sub care purta un costum de baie tot într-o nuanţă de roz. Corina primește numai comentarii de apreciere pentru felul în care arată, dar și pentru vestimentația ei. 

Corina Prigoană și-a etalat întreaga colecție de poșete, ceasuri, pantofi și bijuterii pe care le-a purtat prin vacanțe sau la diverse evenimente. Mult mai discret decât partenera sa de viață, Honorius Prigoană apare rar în fotografii, iar când o face e îmbrăcat simplu, în tricou și blugi.

Cine este Corina

Corina s-a mutat în America pe cand avea doar 11 ani si a studiat Jurnalismul și Relațiile Internaționale. Ea vorbește fluent mai multe limbi străine și a condus o perioada postul de televiziune Etno, dupa „debarcarea' Adrianei Bahmuțeanu de la conducerea acestuia. Cand l-a cunoscut pe Honorius nu avea nici o idee despre cine sunt părinții lui și nici cât de bogată este familia din care vine.

Silviu Prigoană are 4 băieți, pe Honorius și Silvius, din prima căsnicie, dar și pe Maximus și Eduard, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

Pentru aceștia din urmă, Prigoană și Bahmuțeanu și-au disputat custodia. Izolarea din cauza pandemiei de coronavirus i-a găsit pe cei doi băieți în casa tatălui lor. Silviu Prigoană locuiește într-o vilă, cu o curte mare, unde spune că băieții pot face sport și se joacă în voie.

14691024_10154349561569584_3801419826723733478_n_2266300014691024_10154349561569584_3801419826723733478_n_22663000

'Copiii sunt la mine de 2 ani. De aproape 3 luni sunt izolat cu băieții mei, a fost o decizie luată cu avocații. La mine în casă nu a intrat nimeni în această perioadă. Băieții fac școală online, care mie mi se pare chiar mai bună, facem sport, ne cântărim în fiecare dimineață', a declarat Silviu Prigoană.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton