Cu ce se ocupă Maria Dinulescu. S-a mutat în Dubai și a luat o pauză de la actorie: "Am vânzări cu care mă mândesc"

 Dumba Gabriela
.

Maria Dinulescu s-a mutat în Dubai și a luat o pauză de la actorie, câștigând bani acum din cu totul alt domeniu! Maria spune că în pandemie i-a venit ideea de a munci în imobiliare și câștigă bani frumosi vânzând case în Dubai. Însă, nu a renunțat definitiv la filme și banii câștigați aici vor fi investiți, spune Maria Dinulescu, tot în prima ei dragoste, actoria.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În pandemie, actrița Maria Dinulescu a învățat să construiască vile și, după ce a căpătat experiență în domeniu, a plecat să vândă case în Dubai, acolo unde a fost imediat angajată.

275756974_1016706295900631_923094275321083788_n275756974_1016706295900631_923094275321083788_n

Cu ce se ocupă Maria Dinulescu. S-a mutat în Dubai

Maria Dinulescu spune că pandemia a găsit-o în America, unde filma un scurt metraj. A revenit în România și, în timp de vopsea gardul casei sale, supărată, s-a gândit că poate și alții și-ar dori să stea la curte, în loc să stea închiși în case.

Și-a vândut casa în care locuia și s-a apucat de construit alta. A vândut-o și pe aceasta și iar s-a apucat de construit. Acum se află în Dubai, unde lucrează în domeniul imobiliar.

„Sunt în Dubai de trei luni. Pandemia m-a prins în America unde am filmat un scurtmetraj. La întoarcerea în România, când totul era închis, am decis să vopsesc gardul casei mele. După câteva zile parcă nu se mai termina.

Înjuram și vopseam gardul – moment în care mi-am dat seama, că majoritatea celor care sunt închiși în apartamente ar fi bucuroși să aibă o grădină și să poată sta afară, ca să vopsească gardul. Am realizat atunci că era momentul oportun de a vinde casa pe care o aveam.

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!

Într-o săptămână am vândut-o și am început construcția unei case care mă reprezenta și mai mult, după toate călătoriile făcute. După câteva luni am finalizat-o și nu îmi venea să cred, că, după 20 de ani petrecuți în actorie, am și capacitatea de a menageria o echipă de construcții, de a mă ocupa de achiziții și negocieri, design interior.

După finalizarea construcției, mai mult în glumă am pus-o la vânzare și în trei zile era dată. Am construit o nouă casă identică cu cea vândută și la finalizarea acesteia am realizat că am casa visurilor mele, dar ne aflam încă în pandemie„, a declarat Maria Dinulescu pentru fanatik.ro.

Ce face, mai exact, Maria Dinulescu în Dubai

Chiar dacă nu avea pregătire în domeniu, Maria Dinulescu spune că se descurcă foarte bine în imobiliare, iar Dubai îi oferă toate șansele să câștige bani frumoși.

Dubai este Hollywood-ul pentru real estate. Nivelul industriei este la un nivel de profesionalism de cel mai înalt nivel. Ce fac aici este să ofer consultanță despre cele mai bune investiții în funcție de cerințele clientului, să îi clarific sitemul de investiție din Dubai, să îl ajut să își formeze noi întrebări și apoi cu un expert din domeniu să îi prezint cea mai bună opțiune.

Planurile de plată sunt incredibile. 1% pe luna în termen de șase ani. După doi ani poți închiria apartamentul și poți plăti din chirie. UAE își dorește să crească și să ducă câți mai mulți turiști și investitiori. Ei caută mereu soluții pentru a oferi cea mai bună calitate de viață și creștere financiară.

În același timp, există și tentația majoră de a cheltui tot ce câștigi pentru că, la orice pas sunt cel mai interesante activități, restaurante sau cluburile pe plajă pe la care ai visat mereu. Numai că, aici le poți accesa după lucru în fiecare zi”, a mai spus Maria Dinulescu pentru Fanatik.ro.

Ce vrea să facă Maria Dinulescu mai departe, cu banii câștigați în Dubai

Chiar dacă acum muncește în imobiliare și a pus actoria pe planul doi, Maria Dinulescu nu a renunțat la marea ei dragoste și cu banii câștigați în Dubai are de gând să regizeze propriul film.

Banii pentru cultură erau limitați, roluri în film foarte mici, producții tv destul de slabe. Așa că am decis să regizez un scurt metraj pe care l-am scris. Neputând accesa bani de la CNC, fiind inexistenți pentru cultură, am decis să îi fac eu.

A aștepta să se schimbe ceva nu este o soluție. Experiența construcției celor două case în timpul pandemiei mi-a dat încredere că pot veni în Dubai și să lucrez în vânzări de proprietăți, pentru o perioadă de un an sau doi. A fost cea mai bună alegere.

Am fost angajată imediat și deja am vânzări cu care mă mândresc. Îmi doresc să îmi ofer o siguranță financiară și să am banii necesari pentru a îmi regiza filmul. Nu mai spun despre cât de bine îmi va prinde o experință într-o cultură atât de diferită ca cea din Orientul Mijlociu. Ca actriță voi avea o experiență trăită foarte valoroasă pentru următoarele mele roluri„, a mai spus Maria Dinulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton