Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu. De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

 Dumba Gabriela
.

Deși se află de cinci ani într-o relație cu Iulia Albu, Mike este învăluit în mister. Puține lucruri se știu despre logodnicul Iuliei Albu, bărbatul cu care ea locuiește și urmează să se căsătorească. Iulia a dezvăluit că Mike a locuit mulți ani în Londra, însă de dragul ei s-a mutat în România pentru că invers nu ar fi fost posibil niciodată și nu a vrut să pună în pericol relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Criticul de modă a dezvăluit cu ce se ocupă logodnicul ei, Mike și care sunt planurile lor de viitor. Iulia Albu nu exclude o căsnicie, ba mai mult își dorește încă un copil.

albu3albu3

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing', a spus Iulia Albu pentru OK! magazine, care a mai adăugat că bărbatul a renunțat la viața lui din Londra pentru ea.

Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu

Iulia spune că ea nu putea pleca definitiv din țară, pentru că nu ar fi primit acceptul lui Mihai Albu de a pleca din România pe Mikaela, fiica lor. Așadar, Mike, de dragul Iuliei Albu, a revenit acasă.

„Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici.

Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici.

Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente', a adăugat ea.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghe, în plin scandal de divorț:„Toată viața am să-l iubesc’

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară:„Ana va avea un frățior sau o surioară’

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV:A fost agresiv cu mine

Ce spune Iulia Albu despre nunta cu Mike

Iulia Albu și logodnicul au mari planuri împreună. Se gândesc să devină și părinți, își doresc doi copii.

„Da. Este valabil. Cred că ar fi realist să ne gândim la tripleţi în acest moment. (râde) Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă.

Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Fireşte, aş dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60, dar…', a declarat vedeta.

În prezent, cei doi sunt logodiți, Iulia Albu a primit inelul. Referitor la nuntă, cei doi au discutat și au ajuns la concluzia că se vor căsători, însă la momentul potrivit. Nu vor ceva grandios, ci ceva special, pe placul lor.

„Este o discuţie foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranţă în momentul în care ne vom căsători vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat.

De exemplu, de Crăciun, am făcut o campanie în cadrul proiectului Tabu cu Iulia Albu, în care am dus 10 brazi la 10 case de copii şi bătrâni, inclusiv la Căminul Bălăceanca.

Mi se pare important ca, prin ceea ce faci, să laşi o urmă, chiar dacă urma asta e făcută din gesturi mici. Nu grandioase. Aşa şi cu nunta. Avem ceva în minte, dar ne dorim foarte tare ca ceea ce vom face să fie o surpriză', a mai dezvăluit vedeta pentru okmagazine.ro.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton