Îl mai ții minte pe Dorin de la Valahia? Cu ce se ocupă fostul coleg al lui Mihai Trăistariu, de când a renunțat la muzică

 Dumba Gabriela
.

Dorin de la trupa Valahia a renunțat la muzică! După succesul fantastic cu trupa din care făcea parte și Mihai Trăistariu, Dorin Topală a decis că vrea să meargă pe alt drum în viață și câștigă atât de bine că nu vrea să se mai întoarcă pe scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Trupa Valahia s-a născut în anul 1998, la inițiativa lui Costi Ioniță, împreună cu Dorin Topală și Laura. Câteva luni mai târziu, Laura ia calea muzicii de operă și renunță la proiectul dance, iar în trupă este cooptat Mihai Trăistariu.

591-1309606641591-1309606641

Dacă Mihai și Costi au rămas ancorați tot în zona asta, dar separat, Dorin Topală muncește acum în cu totul alt domeniu și nici nu vrea să mai audă de muzică. Au trecut mai bine de 15 ani de la destrămarea trupei, însă unul dintre membrii formației a dispărut din showbizul românesc, spre deosebire de colegii săi.

Așadar, Dorin Topală este ofițer naval pe vase de mare tonaj și străbate țările lumii, de când a decis să renunțe la muzică. După o adolescență plină de „bani și fete”, Dorin lucrează la o firmă de reparații navale din Constanța atunci când nu este în voiaj pe mare.

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria:„E o femeie cu…’

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite.El și Sabina au o relație la distanță

Cât câștigă Dorin Topală ex-Valahia de când a renunțat la muzică

Înainte să învețe chitara, Dorin s-a pregătit la Academia de Marină din Constanța. Dorin, specialist în transportul naval al produselor petroliere și chimice, este mai mult de opt luni pe an plecat în curse ce durează și câte cinci luni. Banii, însă, nu sunt deloc de neglijat.

„M-am întâlnit cu Dorin Topală într-o emisiune, el acum e marinar ofiţer, câştigă peste 10.000 de euro pe lună şi mi-a zis că nu prea mai vrea să cânte. Are vechime, şi-a dat nişte atestate, are cotă. Am zis că poate facem un turneu naţional cu nişte reuniri de trupe mai vechi. Ne-a dat cineva ideea şi îmi place.

Valahia, doar noi doi, căci Costi Ioniţă, fostul nostru coleg, nu mai ştiu ce face. Doar pentru acest turneu vrea Dorin, doar aşa, să vadă cum mai e, ne mai plimbăm prin ţară şi mai facem nişte bani. Ne întâlnim cu foştii fani, pentru că aveam fan-cluburi în toată ţara', a povestit Mihai Trăistariu recent, într-un interviu pentru Click!.

Dorin ex-Valahia are doi copii

Dorin recunoaște că uneori îi este dor de muzică, dar nu ar renunța la viața lui de acum pentru nimic în lume. Câștigă foarte bine, are doi copii și o viață de familie fericită.

'E o meserie pe care o iau în serios și îmi place', spunea Dorin Topală pentru money.ro.

Momentan, Dorin este îmbarcat pe un petrolier ce scurtează mările sub pavilion grecesc și care transportă 300.000 de metri cubi de țiței.

Dorin Topală a renunțat la look-ul celebru cu plete, care l-a consacrat și a devenit un băiat serios, îmbarcat pe vase petroliere, străbătând mări și oceane, în calitate de ofițer.

Dorin, însurat și tată a două fete, spune că uneori îi este dor de perioada când urca pe scene:

'Am participat însă, în 2019, la concertul Nostalgia, alături de Mihai, au fost peste 6.000 de oameni, am cântat două melodii'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton