Cu ce se mai ocupă Daniel Nuță, pe lângă actorie: „E o muncă zilnică”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ce se mai ocupă Daniel Nuță, pe lângă actorie. În vârstă de 30 de ani, Daniel Nuță este unul dintre actorii români ai momentului, datorită rolului pe care îl joacă în producția „Rise of Empires: Ottoman'. Recent, actorul a făcut câteva declarații despre proiectele în care este implicat, mărturisind că are o viață destul de ocupată. Pe lângă spectacolele și filmele în care joacă, acesta pregătește o nouă generație de artiști, în calitate de trainer la Academia Studiourile Buftea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daniel Nuță a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 2015. Un an mai târziu, acesta și-a făcut debutul oficial în actorie, fiind distribuit în producția „Tyrant'. În cei șapte ani de carieră, actorul a jucat în producții românești, precum „Sacrificiul' (2020), „Adela' (2021), dar și în filme precum „Dragonheart Vengeance' (2020), „High Strung Free Dance' (2016), „Eroii de la podul Jiului' (2020), „Watcher' (2022). Datorită rolului pe care îl joacă în serialul „Rise of Empires: Ottoman', Daniel Nuță a câștigat o imensă popularitate, producția fiind difuzată în apropae 200 de țări.

dan-9dan-9

Cu ce se mai ocupă Daniel Nuță, pe lângă actorie. Deși spectacolele de la teatru îi ocupă cea mai mare parte din timp, actorul acordă o atenție deosebită și stilului de viață, așa că merge cu regularitate în sala de fitness și la înot. Acesta a mărturisit că nu resimte stresul și că fiecare zi îl aduce mai aproape de visul său.

Citește și: Daniel Nuță, despre serialul Netflix în care joacă rolul lui Vlad Țepeș: „Toate secvențele pe care le-am filmat au fost extraordinare”

Citește și: Cine este Daniel Nuță din serialul Adela. A fost sportiv

Citește și: „Mă vedeam deja strivită. Se poate citi panica de pe fața mea'. Ștefania, iubita lui Speak, la un pas să fie călcată de un elefant, în Thailanda

Citește și: De ce nu mai este pe post matinalul „Dimineața cu noi', de la Kanal D. Patrizia Paglieri: „A fost destul de greu…'

Cu ce se mai ocupă Daniel Nuță, pe lângă actorie

Daniel Nuță este trainer la Academia Studiourile Buftea și lucrează cu tinerele generații de actori. Acesta a mărturisit că are foarte multă răbdare și încearcă să le insufle celor mici încredere și dorința de a munci pentru visul lor.

„E foarte simplu, totul depinde de nivelul de implicare și de pasiunea fiecăruia. În momentul în care un cursant înțelege că pentru a face actorie, e o muncă zilnică, lucrurile devin mult mai ușoare. Ai nevoie doar de curaj, libertate să spui ceea ce gândești și încredere în propriile forțe.

E greu pentru un copil de 13 ani să aibă foarte multă încredere în sine, dar de asta suntem noi acolo, trainerii de la Academia Studiourile Buftea. Să le oferim încredere, sprijin și o șansă de a greși într-un mediu controlat. Doar din greșeală se învață. Asta le spun mereu. Aaa, și încă ceva, să nu-și irosească timpul', a declarat actorul, potrivit fanatik.ro.

„Pentru mine nu există zile pline și zile mai puțin pline'

Deși are un program destul de încărcat, actorul susține că nu resimte stresul. Daniel Nuță susține spectacole la teatrele din toată țara, însă asta nu-l împiedică să se ocupe de sănătatea sa și să-și facă timp pentru mișcare fizică.

„Am niște spectacole în care joc și în București și prin țară: De ce să fii frumos? – la Teatrul Bulandra, Care pe care? – în turneu prin toată țara, Crima și Pedeapsă sau Othello la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște. Mai joc la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov în alte două proiecte, iar la Teatrul Elisabeta din București vă invit la două comedii.

Nu simt, neaparat, stresul. Pentru mine nu există zile pline și zile mai puțin pline, fiecare zi e o nouă zi în care lucrez la visul meu, așa că nu se simte atât de stresant. Merg la sală, înot, încerc să îmi mențin mintea sănătoasă, dar și corpul sănătos, pentru a putea continua visul ăsta', a adăugat acesta.

00

Daniel Nuță, despre serialul „Adela'

Fostul sportiv de performanță a făcut parte din distrubiția serialului „Adela'. Timp de doi ani, acesta s-a aflat zilnic pe platoul de filmare și a relatat ce a însemnat pentru el această experiență. Daniel Nuță a interpretat rolul lui Lucian, un cunoscut jurnalist și prezentator TV.

„A fost o perioadă de 2 ani în care am învățat foarte multe lucruri despre mine, am căpătat mult mai multă încredere în forțele proprii, am construit un personaj cel puțin interesant, aș spune, mi-a plăcut mult. Cu Oana am lucrat foarte bine, de parcă ne cunoșteam de o viață și făceam lucrul ăsta dintotdeauna', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton