Ce a făcut Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor: ”Nu-mi place să mă laud. Mică, decentă”

 Calin Maria Bianca
.

Ce a făcut Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor. Știm cu toții faptul că vedeta a făcut parte din cel mai dur show TV anul trecut. Nu a rezistat decât două săptămâni, însă cu toate astea, pe urma acestei perioade de timp, a ajuns acasă cu o sumă destul de frumoasă în buzunar. Nu a vrut să-i cheltuie inutil pe vacanțe, haine sau alte lucruri inutile, ci și-a dorit să facă ceva semnificativ. Zis și făcut! Iată cu ce s-a ales vedeta și familia ei pe urma participării la Survivor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor. Roxana Ciuhulescu a dat lovitura cu participarea la „Survivor', de anul trecut. Nu, asta nu o spune noi, ci chiar ea în declarațiile pe care le-a făcut. Deși nu a rezistat foarte mult în competiție, vedeta s-a ales cu un onorariu destul de frumos. Cu banii obținuți în Republica Dominicană, cât și cu economiile pe care le aveau, Roxana și soțul ei și-au văzut visul devenit realitate.

ciuhu-4ciuhu-4

Ei bine, nu! Nu se pune problema de vacanțe, fiindcă chiar vedeta a mărturisit că anul ce a trecut nu a părăsit meleagurile românești. De asemenea, nici despre vreun bolid de lux nu este vorba, ci despre ceva la care visau de mai bine de 5 ani. Într-un final, când au pus ban pe ban și-au dat seama că își pot cumpăra propria lor locuință. Da! Roxana Ciuhulescu și soțul ei și-au cumpărat o casă cu banii câștigați de vedetă al Survivor și economiile lor.

Citește și: Roxana Ciuhulescu încă are probleme de sănătate după Survivor: „Eram anchilozată”

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre banii pe care i-a primit ca să pozeze în Playboy: „Mi-am cumpărat un apartament, dar n-aș mai face asta”

Citește și: „Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul”. Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman

Citește și: Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: „Am fost foarte…”

Ce a făcut Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor

Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția de la „Survivor România', de anul trecut, după doar două săptămâni și jumătate, în Republica Dominicană. Din nefericire, s-a întors de acolo cu o ruptură de menisc și de ligamente. Cu toate astea, acum, când privește în urmă, efortul a meritat. Din 2017, Roxana și soțul ei, Silviu Bulugioiu, au locuit cu chirie într-o vilă din zona Pipera, dar acum lucrurile stau diferit. Cu banii obținuți în mare competiție, Roxana și-a achiziționat o casă care are un living spațios, dormitoare, baie, bucătărie, dar și grădină. 

Eu, vara trecută, nu am avut vacanță deloc și mi-aș dori să merg acum, măcar anul acesta, într-o vacanță undeva la căldură. Am tras tare anul trecut, a fost un an în care ne-am luat și casa, că așa e în viață. Am stat cinci ani cu chirie și, în sfârșit, ne-am cumpărat și noi căminul nostru, o căsuță mică, decentă. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-unamare. Mie nu-mi place să mă laud cu ce am!', a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Noua casă a costat-o pe Roxana Ciuhulescu în jur de 200.000 de euro

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că nu mai stă în chirie și cu banii de la Survivor plus economiile lor, au reșit să își cumpere prorpia locuință. Nu-i place să se laude cu ceea ce are, astfel că a spus despre casa ei că este una mică și modestă. Totuși, dacă punem în balanță suma de 200.000 de euro care spune că a dat-o pe ea, reiese că se bucură de o vilă în toate regula sau cel puțin de o casă încăpătoare și aerisită din punct de vedere al organizării.

Roxana Ciuhulescu își mai dorește copii

Roxana Ciuhulescu se bucură de un mariaj frumos și totodată de o familie la care unii doar visează. Vedeta are deja doi, pe Ana și pe Cezar, dar se mai gândește la încă unul. Nu, nu are totuși în plan acest lucru, însă dacă se întâmplă, nu spune nu, considerând că este o minune de la Dumnezeu. De asemenea, legat de copii, a ținut să precizez că nu o moștenesc la înălțime, deși și-ar fi dorit.

„Îmi mai doresc copii. Sunt ușor de făcut, dar greu de crescut. Dar nu mai am nici răbdare așa cu ei, ca înainte. Nu cred că mai fac, totuși nu se știe niciodată! Copii nu mă moștenesc! Fiică-mea nu mai crește, are doar 1.60. Pe mine, când avea vârsta ei, colegii mă strigau copii doamna dirigintă. Tot aștept sa se înalțe să facă boost-ul ăla de înălțime, așa a spus medicul, dar nimic. Băiatul, mai degrabă, o să crească ceva mai înalt.

Nu m-a îngrășat deloc, am aceeași greutate de la 18 ani. În afara de perioada cât am fost însărcinată, eu m-am menținut mereu în greutate. Am noroc de un metabolism foarte bun, sunt și dependentă de sport. ', a mai declarat vedeta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton