Cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela de la "Ferma". "E o minune că m-am refăcut!"

 Oana Pantazi
.

Otniela Sandu s-a născut cu niște probleme care, dacă nu ar fi fost rezolvate la timp, acum nu ar mai fi concurat la „Ferma” și, cu siguranță, viața ei ar fi fost cu totul alta. Providența a făcut însă ca Otniela să scape cu bine…

Otniela s-a născut cu luxație congenitală bilaterală și a avut probleme până la vârsta de 4 ani.

În 2016, Otniela Sandu participa la cel mai îndrăzneț și provocator concurs de supraviețuire produs de Pro TV, unde s-a remarcat nu doar prin frumusețe, ci și prin curajul cu care a trecut peste toate probele, fiind una dintre surprizele reality show-ului. Atunci a ajuns până în finala concursului și a fost la un pas de a câștiga premiul cel mare de 100.000 de dolari. Acum, Otniela se numără printre cei 18 curajoși care se întrec în cadrul noului sezon al reality show-ului Ferma, unul mult mai incitant și mai plin de adrenalină.

„Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie”

Concurenta a povestit recent, în cadrul unui interviu pentru click.ro, că s-a născut cu probleme de sănătate. Otniela Sandu s-a născut cu luxație congenitală bilaterală, iar refacerea a durat destul de mult. În cazul în care nu s-ar fi intervenit, Otniela Sandu ar fi avut azi probleme serioase de sănătate. Iată ce spune concurenta de la Ferma: „Am avut luxaţie congenitală bilaterală din naştere. Au descoperit părinţii la o săptămână după ce m-am născut, pentru că nu aveam cutele de la picioare egale. Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie (asta însemna să-mi rupă picioarele şi să mi le pună în gips), dar cu riscul să fiu chiar mai rău. Bunica mea a intrat în legătură cu mama unui copil cu acelaşi diagnostic şi i-a spus că a purtat un aparat şi s-a refăcut. Atunci a vorbit bunica cu doctorul şi am încercat şi eu acel aparat aproape 3 ani. Doctorul a spus că e o minune că m-am refăcut'.

Vali Bărbulescu și Otniela,  imagine de la

Vali Bărbulescu și Otniela, imagine de la „Ferma”

Otniela Sandu vrea să demonstreze că poate depăși orice obstacol

„Îmi plac oamenii spontani, relaxați și sinceri. Mi se pare că am un al șaptelea simț, îmi dau seama cum e omul și dacă m-aș înțelege bine cu el din prima, din primele cuvinte, privirea, modul în care relaționezi cu oamenii de lângă tine”, se caracterizează Otniela. Suntem convinși că aceste calități îi vor folosi în cadrul noului sezon al reality show-ului Ferma, care la va pune concurenților la încercare toate aptitudinile.

Printre altele, Otniela s-a înscris la acest concurs și pentru că are ceva să-i demonstreze tatălui ei… „Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că băiatul lui, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol.”

Otnielei îi place să alerge și să meargă cu bicicleta, iar unul dintre momentele în care s-a simțit foarte mândră de ea a fost când a trecut de linia de finish a primului semimaraton, deși era rănită. Are două surori, dar ea este cea care se comportă ca un băiat. A avut un început în viață dificil, din cauza problemei de sănătate care nu i-a permis să meargă și să aibă o copilărie normală până la vârsta de 4 ani. Apoi, și-a revenit și își petrece fiecare moment în mișcare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton