Alina Puşcaş şi-a arătat burtica de gravidă. Prezentatoarea va naşte în vară al treilea copil

 Pirvu Cristina
.

Alina Puşcaş va deveni anul acesta mămică pentru a treia oară. Acum, ea şi-a arătat burtica de gravidă, cea de care este foarte mândră. Arată incredibil de bine, semn că se simte minunat! 

Prezentatoarea a ales să împartă momentele fericite din viaţa sa cu cei care o urmăresc zi de zi atât la televizor, cât şi în mediul online. Alina Puşcaş va naşte anul acesta al treilea copil, îl va face din nou tătic pe soţul ei. Cei doi au împreună o fetiţă şi un băieţel.

Familia lor se va mări acum, rămâne de văzut dacă pe lume va veni o fetiţă sau un băieţel. Iată că acum ea se mândreşte cu burtica care creşte pe zi ce trece. Vedeta arată foarte bine, are o siluetă de invidiat. Mereu a reuşit să arate impecabil, chiar şi atunci când purta un bebeluş în burtică.

Vedeta îşi vede în continuare de proiectele sale, joacă în serialul „Fructul oprit” şi totodată prezintă emisiunea „Te cunosc de undeva” alături de Cosmin Seleşi.

Ea a dezvaluit recent că nu se aşteapta să rămână aşa de repede însărcinată din nou.

„Am fost surprinși, pentru că foloseam contraceptive și, totuși, s-a întâmplat să rămân însărcinată. Noi aveam de gând să renunțăm la pastile prin martie sau aprilie, dar iată că Providența a dorit altceva și a grăbit cu câteva luni de zile minunea', spune prezentatoarea show-ului  Te cunosc de undeva'.

Prezentatoarea a amintit că această sarcină nu seamănă deloc cu celelalte două.

E o sarcină care nu seamănă absolut deloc cu celelalte două. Din a doua lună mi-a fost exagerat de rău și nu știam ce se întâmplă cu mine, pentru că până în cea de-a opta săptămână de sarcină nu mi-a ieșit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, mă ducea cu gândul la vreo problemă medicală gravă căci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv să cred că sunt însărcinată. Așadar, mi-a fost foarte rău și chiar și în prezent îmi este zilnic rău, dar parcă de la o săptămână la alta tot mai puțin. Stările de somnolență sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolată, dureri musculare abdominale. Partea bună este că toate testele au ieșit perfecte, așa că nu am motive de îngrijorare de vreun fel', spune Alina, aflată acum în cea de-a 15-a săptămână de sarcină.

S-a aflat în ianuarie că Alina Puşcaş e însărcinată cu al treilea copil

Anul 2019 va fi unul cu multe motive de bucurie pentru prezentatoarea TV. Alina Pușcaș ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil, potrivit informațiilor apărute în presă. Se pare că vedeta se pregătește să devină mamă, iar până acum a ținut ascuns acest lucru, potrivit spynews.ro.

Prezentatoarea de la ‘Te cunosc de undeva’ mai are doi copii, o fetiță și un băiat. În urmă cu doi ani, Melissa venea pe lume, iar în urmă cu patru ani venea pe lume micuțul Alexandru. „O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate', spunea Alina Puşcaş în urmă cu aproape doi ani, după botezul fiicei.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton