Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022: "Sper să nu ne prindă vreun..."

 Dumba Gabriela
.

Otilia Bilionera merge la Survivor 2022 și speră ca fricile cu care pleacă în Republica Dominicană să nu se adeverească. După ce a mai experimentat lipsa de confort la Ferma, Otilia Bilionera este convinsă că se va descurca fără acoperiș, mâncare și băi cu spumă și la Survivor. Totuși, cântăreața are unele frici pe care nu le poate controla și despre care crede că îi vor da bătăi de cap în junga din Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera începe 2022 cu curaj și optimism, decisă să-și depășească limitele și în acest an! Cântăreața merge în Republica Dominicană pentru a arăta tuturor că este o supraviețuitoare, chiar dacă este îngrozită de înălțimi și tsunami. Otilia speră ca în cadrul probelor să nu existe o săritură care să o facă să dea înapoi și să nu-și ajute echipa.

54-154-1

Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022? „O să încerc să fiu atentă şi, pe cât posibil, să nu mă accidentez. Cred că lucrurile se pot complica mult dacă mă rănesc şi chiar îmi doresc să ajut echipa, să fiu în cea mai bună formă a mea. Legat de micile temeri pe care le am acum, înainte de Survivor, cred că e normal să le am, la fel şi emoţiile.

În general, lucrurile pe care nu le pot controla mă sperie puţin, iar aici mă refer la fenomene naturale. Sper să nu ne prindă vreun tsunami acolo. În rest, mi-ar mai fi frică să sar de la înălţime.

Pregătirea psihică este foarte importantă, este nevoie de caractere puternice şi de conştientizarea faptului că acolo orice se poate întâmpla. Cred, însă, că mentalul va susţine şi corpul fizic, atunci când îmi va fi cel mai greu', povesteşte Otilia, într-un mesaj pentru fanii ei.

Citește și: Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu:„Asta s-a întâmplat. Ne-am…’ / EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM, la 75 de ani.Când a apărut ultima dată, pe scenă

Citește și: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre pozele cu Anamaria Prodan goală:’Am şters mail-urile’

Cine e Otilia Bilionera de la Survivor România 2022

Otilia Bilionera s-a născut pe data de 13 iunie 1992, la Suceava. La 29 de ani, Faimoasa de la Survivor România se bucură deja de un succes formidabil. Pasiunea ei pentru muzică a făcut-o cunoscută în toată lumea, melodiile sale fiind fredonate de fani și din străinătate.

Otilia Bilionera de la Survivor România 2022 a descoperit că are o voce unică încă de la o vârstă fragedă. Cu toate astea, inițial nu a făcut studii în această direcție. Ea a absolvit Facultatea de Științe Politice din București. Abia apoi a înțeles că, de fapt, își dorește o carieră în muzică.

În urmă cu aproximativ șapte ani, în 2014, succesul Otiliei Bilionera a „explodat’. A devenit cunoscută pe întreg mapamondul odată cu lansarea piesei „Bilionera’, de unde i-a rămas și numele de scenă. Numele ei real este Otilia Brumă.

Melodia a prins atât de bine la public, încât a fost difuzată în mai multe țări, cum ar fi Bulgaria, Turcia, Grecia, Pakistan și India. S-a clasat chiar și pe primul loc în topuri. Ulterior, hit-ul a fost preluat și de posturile de radio din țara noastră, iar acum are mai bine de 511 milioane de vizualizări.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

Cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022 sunt Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

„Vei spune că sunt nebun! Ei bine, da, sunt nebun și vreau să ies din zona mea de confort și voi reuși doar dacă voi participa la Survivor România’, a scris Otilia Bilionera de la Survivor România 2022 pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton