Mihai Constantinescu ar fi împlinit 76 de ani. Mesaj sfâșietor de la prima soție: "Trăiește în inima mea și..."

 Dumitrache Laura
.

Mihai Constantinescu a plecat dintre noi pe 29 octombrie 2019. Astăzi, regretatul artist ar fi împlinit 76 de ani. Cu această ocazie, prima sa soție, Mihaela, și-a adus aminte despre momentele petrecute alături de marele artist. Solistul a murit în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul și compozitorul de muzică ușoară avea probleme medicale serioase, iar în urmă cu mai bine de 10 ani fusese operat pentru a-i fi înlocuite valvele naturale ale inimii sale, cu unele speciale. Specialiștii care l-au tratat au declarat că Mihai Constantinescu suferea de mai multe afecțiuni cardiace, precum stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală gradul 3/4, insuficiență tricuspidian gradul 2 și hipertensiune pulmonară medie.

Mihai ConstantinescuMihai Constantinescu

Mihaela Constinescu, prima soție a artistului a suferit foarte mult după moartea lui Mihai Constainescu. Cu ocazia zilei de naștere a regretatului cântăreț, Mihaela a vorbit cu tristețe despre maestrul muzicii ușoare. Cei doi au fost împreună vreme de 28 de ani.

Citește și: Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, îndurerată la doi ani de la moartea artistului:”Mi-a spus să stau liniștită, că este bine”

Citește și: Ce a decis fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la doi ani de la moartea artistului:”Voi merge la cimitir și…”

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană:„Mi-am dat seama că…'

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:„Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ'

Mesaj sfâșietor de ziua lui Mihai Constantinescu de la prima soție

Mihai Constantinescu ar fi împlinit astăzi 76 de ani. Cei care l-au cunoscut s-a întristat, iar printre aceștia se numără și Mihaela Constantinescu, prima soție a artistului.Pe pagina de socializare, aceasta a postat câteva cuvinte triste, alături de o imagine cu regretatul artist. „La multi ani in Cer… Inger de Lumina🙏❤️ Vedeta a povestit despre bărbatul alături de care a trăit aproape 30 de ani. Mihaela își va aduce aminte mereu de fostul soț.

'Îmi este dor de el, îmi este dor de viața noastră împreună și de strălucirea iubirii noastre. Astăzi este ziua lui Mihai. Un moment trist pentru mine. Îmi este dor de el, îmi este dor de viața noastră împreună și de strălucirea iubirii noastre. Am avut o viață foarte frumoasă și ne-am bucurat de fiecare moment petrecut împreună. Îi trimit iubire, lumină și recunoștință! Trăiește în inima mea și nimeni și nimic nu va schimba acest lucru. La mulți ani în cer, Înger de Lumină!', a spus Mihaela Constantinescu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Mihaela Constantinescu, povești emoționante despre Mihai Constantinescu

Prima soție a regretatului artist și-a adus aminte de momentele în care petrecea sărbătorile alături de Mihai Constantinescu. Mihaela a povestit că solistul avea un umor molipsitor, de care îi este extrem de dor. Mihai ne cânta de fiecare dată. La un Crăciun, a venit și Ștefan Hrușcă și a fost o zi memorabilă. Ce vremuri! Vremuri în care oamenii se bucurau de iubire și de lucrurile simple.

Vă povestesc și lăcrimez. Îmi este atât de dor de Mihai și de tatăl meu, de acele momente de neuitat.Am avut o viață frumoasă împreună și amintirile îmi permit să închid ochii și măcar pentru o secundă să retrăiesc acele momente unice. În zilele de vacanță rămase, mergeam la munte unde de cele mai multe ori petreceam și Revelionul”, a mai spus Mihaela.

Mihai Constantinescu, ultima discuție cu fosta soție

Mihaela Constantinescu a vorbit în urmă cu ceva timp, despre ultima conversație pe care a avut-o cu fostul soț. Potrivit acesteia, Mihai Constantinescu i-a spus că era trist și dezamăgit. 'Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca'.

Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol', a mai spus prima sotie a lui Mihai Constantinescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton