Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

 Dumba Gabriela
.

Tavi Clonda a devenit mult mai cunoscut în urma relației cu Gabriela Cristea, așa că viața lui privată de dinainte este mai puțin cunoscută. Totuși, a ieșit la iveală în spațiul public că înainte să se însoare cu Gabi, Tavi a avut o relație serioasă, de șapte ani, cu o artistă de la noi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda este însurat de șapte ani cu Gabriela Cristea, însă a mai fost la un pas de a se așeza la casa lui cu o altă femeie. Cântărețul a avut o relație lungă, de șapte ani, cu Adriana Vlad, vocea feminină de pe unul dintre albumele trupei BUG Mafia și parte a orchestrei care a cântat în emisiunea „Dansez pentru tine'.

23-1-1024×86523-1-1024×865

Adriana Vlad a intrat în atenția publicului în anul 2007 când a fost aleasă vocea feminină de pe albumul „Viața Noastră Vol. 1' a trupei B.U.G Mafia.

După 10 ani în care a făcut parte din orchestra emisiunii „Dansez pentru tine', Adriana Vlad a jucat rolul principal în musicalul „Rebecca' de la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian' și a câștigat premiul întâi la Festivalul Mamaia, Adriana Vlad și-a format propria trupă, Adriana Vlad Band.

Adriana Vlad s-a căsătorit și ea, la rândul său, în 2016 și mai târziu a anunțat că este însărcinată.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:'E altfel, nu e ca în…'

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…’

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre scenele intime cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa: „S-a întâmplat’

Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

După relația cu Adriana Vlad, Tavi Clonda s-ar fi iubit timp de patru ani cu o altă femeie pe care, spun gurile rele, ar fi părăsit-o pentru Gabriela Cristea. Ba mai mult, se spunea atunci că femeia pe care a părăsit-o era și însărcinată cu copilul lui, dar Tavi a negat, însă, aceste bârfe.

'Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela.

Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta', a declarat Tavi Clonda acum câțiva ani.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în prezent unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Relația dintre cei doi decurge din ce în ce mai frumos, mai ales că au deja împreună două fetițe.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton