Culiță Sterp, jefuit după ce a cântat la un eveniment: „Mi-a furat...”

 Martin Lorena
.

Culiță Sterp a fost jefuit după ce a cântat la un eveniment! Artistul a fost invitat să creeze atmosferă într-un local, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Acesta a fost jefuit de un bărbat a cărui fotografie a postat-o pe pagina sa personală de Instagram!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După participarea la emisiunea „Survivor România 2021', Culiță Sterp a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști ai țării. La scurt timp de la revenirea în țară, acesta a avut o mulțime de concerte, unde a bucurat oamenii cu ajutorul vocii și energiei lui.

WhatsApp-Image-2021-09-15-at-12.24.03WhatsApp-Image-2021-09-15-at-12.24.03

Chiar dacă este o persoană publică și extrem de îndrăgită de public, asta nu înseamnă că nu are parte și de experiențe nefericite. Seara trecută a fost invitat să cânte într-un local în care i s-a furat portofelul! Acesta știa cine este hoțul, așa că a postat imediat o imagine cu acesta pentru a-și recupera bunurile.

Citește și: Culiță Sterp, botez de lux pentru fiul lui:„El este cu banii, iar Daniela cu organizarea'

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, mesaj emoționant pentru fratele său:”Ești bogat atunci când…”

Citește și: Face nuntă Laurette cu forbalistul Magaye Gueye?Vedeta s-a dat de gol

Citește și: Ce mesaj a transmis Simona Halep în ziua nunții sale cu Toni Iuruc

Culiță Sterp, jefuit după ce a cântat la un eveniment

Imediat după ce a cântat, Culiță a postat pe InstaStory o fotografie în care apărea un tânăr în cămașă albă. Alături de poză, artistul a scris:

„Îl cunoaște cineva pe băiatul ăsta? Mi-a furat portofelul!', a fost mesajul publicat de artist.

La câteva minute după imaginea cu presupusul hoț, Culiță Sterp a postat un videoclip în care declară că l-a găsit pe cel care l-a jefuit. Se pare că totul a fost o înscenare, iar persoana care i-a „furat' portofelul cel mai probabil îi este prieten apropiat.

„Am slăbit 17 kilograme'

După participarea la emisiunea „Survivor România 2021' de la Kanal D, Culiță Sterp a slăbit nu mai puțin de 17 kilograme. Artistul s-a întors din Republica Dominicană cu o condiție fizică mult mai bună, atât datorită lipsei hranei, cât și traseelor extrem de solicitante.

Am slăbit 17 kilograme. Doar ieri m-am cântărit prima dată. Am avut 105 când am plecat și am 88 de kilograme', a spus Culiță Sterp la Theo Show.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton