Cu ce altă boală cumplită se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer: "Am apelat la ajutor specializat!"

 Dumba Gabriela
.

Leonard Miron încă trece prin gripe grele, după ce s-a vindecat de cancer pancreatic. Din fericire, Leo a reușit să identifice la timp simptomele, să accepte că are o problemă și să ceară ajutor. Drumul nu este deloc ușor, dar Leonard Miron crede că totul va fi bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul emisiunii „Showbiz Report', de la Antena Stars, Leonard Miron a mărturisit că se confruntă cu o altă boală cumplită, însă de data aceasta, alături îi este partenerul de viață și îl ajută cu tot ce poate pentru a trece și de acest hop.

Iubit-Leonard-Miron5Iubit-Leonard-Miron5

După ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, Leonard Miron s-a afundat într-o depresie cruntă, care i-a dat viața peste cap. Situația a devenit și mai gravă după ce și-a recunoscut orientarea sexuală, iar toți oamenii la care ținea s-au îndepărtat de el.

Din fericire, Leonard Miron a reușit să învingă cancerul pancreatic, iar tot în aceeași perioadă l-a cunoscut pe actualul lui partener de viață cu care s-a și mutat. Deși depresia nu i-a dat încă pace, Leo spune că este mult mai ușor de suportat acum pentru că iubitul său îl ajută enorm să facă față provocărilor vieții și să trateze altfel problemele.

„Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe car ele fac, sau nu le mai fac, nu sunt ok. Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav. (…)

Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează. Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori. Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câtă vreme viața ta e făcută praf', a declarat Leonard Miron, la „Showbiz Report'.

Leonard Miron a luptat cu cancerul, dar și cu infecția COVID-19

În 2018, Leonard Miron era devastat de vestea că suferă de cancer pancreatic. Și-a schimbat viața total, a renunțat la vicii și excese și a decis să se bucure mai mult de viață, fără a accepta chimioterapia. În schimb, a urmat, la Londra, o serie de tratamente revoluționare, menite să distrugă tumora și se pare că terapia a dat rezultat. „Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încât nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos.’ , spunea Leonard Miron anul trecut.

În această vară, Leonard Miron a dezvăluit într-un interviu cu Cristi Brancu că a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici, a spus Brancu.

Din fericire, au reușit împreună să invingă și COVID-19.

‘Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere. Eu n-am avut niciun simptom dramatic, știu doar că el a tușit și a avut un fel de gripă câteva zile, dar atât. Dar acum ne-au venit testele și suntem negativ pe COVID-19 și pozitiv pe anticorpi, a spus apoi Leonard Miron.

Citește și:

Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară! Primele imagini cu iubita însărcinată în 4 luni

Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: „Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton