Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

 Oana Pantazi
.

Veste tristă pentru admiratoarele lui… Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou! Artistul va spune pentru a doua oară burlăciei și deja i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Gheorghe Gheorghiu se însoară a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât puțini erau la curent cu povestea de iubire pe care o trăiește artistul. Și pentru că unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale – Unde dragoste nu e, nimic nu e! -, a adus împreună zeci de îndrăgostiți, artistul și-a urmat propriul îndemn și cât de curând urmează să renunța la burlăcie.

133075325_4190100204350229_2980672048254237349_o-768×1024133075325_4190100204350229_2980672048254237349_o-768×1024

Gheorghe Gheorghiu se însoară! Deja i-a oferit iubitei inelul de logodnă.

Ca un adevărat trubadur al cântecelor de dragoste, Gheorghe Gheorghiu a ales momentul perfect pentru a-și cere iubita de soție. Fericitul eveniment a avut loc chiar în seara de Ajun, când artistul i-a oferit alesei sale inelul cu diamant. Până acum, relația lor a fost una low profile, cu atât mai mult cu cât Gabriela Băncescu, viitoarea soție a artistului, locuiește în America, la New York, scrie Money.ro.

Emoționantul moment s-a petrecut în prezența unor prieteni apropiați ai cuplului, iar viitoarea mireasă a spus DA, după ce iubitul ei i-a oferit inelul de logodnă.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Cine e viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu

chiar dacă cea mai cunoscută relație a sa a fost, în anii 1990, cea cu Anca Țurcașiu, cei doi nu au ajuns niciodată la altar. Artistul a mai fost însă însurat o dată, cu Camelia, care i-a dăruit o fiică superbă. Amândouă locuiesc acum în San Francisco. Fiica artistului, Andra Ştefania Gheorghiu, este super talentată şi s-a lansat într-un business cu pălării, în America. Andra a absolvit peste Ocean masterul în Arta comunicării şi Tehnologiei avansate şi a lucrat într-o companie importantă, având un job foarte bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco. 

Și viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu, de loc din Brașov, la fel ca artistul, locuiește tot în America, iar acesta este și motivul pentru care cei doi au reușit să-și păstreze relația departe de ochii lumii. Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea din New York, iar restaurantul pe care îl conduce este foarte cunoscut în rândul românilor, acolo având loc de-a lungul timpului nenumărate evenimente artistice, culturale și private.

Foto: Facebook, money.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton