Cu ce afacere a dat Denisa Tănase faliment, în pandemie: „Cele mai nefericite investiții”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ce afacere a dat Denisa Tănase faliment, în pandemie. Denisa Tănase a dat greș cu o afacere lansată în pandemie. După ce a renunțat la muzică, vedeta și-a lansat o linie de parfumuri, demonstrându-și aptitudinile antreprenoriale. Recent, acesta a vorbit despre investiția nefericită pe care a făcut-o la îndemnul soțului ei și despre pierderile pe care le-a suferit. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce afacere a dat Denisa Tănase faliment, în pandemie. În urmă cu patru ani, Denisa Tănase a renunțat la cariera muzicală și a pus bazele unei afaceri de succes. Ajutată de soțul ei, Mircea Brânzei, aceasta și-a lansat propria linie de parfumuri, pornind la drum cu o investiție de numai 800 de dolari. În prezent, aceasta deține peste 50 de parfumerii în Europa, cifra de afaceri ajungând la câteva milioane de euro. Într-un interviu recent, afacerista a vorbit despre sacrificiile unui business de succes, dar și despre alegerile greșite pe partea de investiții.

den-9den-9

Denisa Tănase a dat greș cu o afacere lansată în pandemie. Fosta solistă din trupa „Bambi' a recunoscut că a investit într-o afacere neispirată după izbucnirea pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, antreprenoarea este de părere că fiecare pas greșit reprezintă o nouă lecție.

Citește și: Cum și-a cunoscut Denisa Tănase soțul și cum a fost cerută în căsătorie:„Probabil a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai:„Lucrează împreună cu noi. Este…' / EXCLUSIV

Citește și: Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril

Citește și: Când începe postul Crăciunului în 2022Când începe postul Crăciunului în 2022

Cu ce afacere a dat Denisa Tănase faliment, în pandemie

În perioada pandemiei, fost cântăreață a făcut o investiție într-o linie de măști. Din nefericire, afacerea s-a dovedit neprofitabilă, ceea ce a generat și tensiuni între cei doi parteneri.

„Cele mai nefericite investiții ca să spun așa ale noastre au fost cele dictate de Mircea, din păcate. A fost, de exemplu, în timpul pandemiei, investiție într-o linie de producție de măști. Am cumpărat inclusiv măști gata făcute. Plus această linie completă care a costat destul de mult la vremea aceea. Ne-am dat ulterior seama că nu este domeniul nostru, că nu ne pricepem, că nu ne place. Aruncam unul pe celălalt. Eu aveam business-ul meu și nu aveam tragere de inimă să mă ocup de măști, el la fel.

Am învățat atunci că nu trebuie să cauți întotdeauna trendurile. Ce funcționează pentru alții, e foarte posibil să nu funcționeze și pentru tine. Trebuie să faci ceea ce îți place și lucruri la care să te pricepi cât de cât, nu lucruri noi care poate funcționează la tine, dar la alții nu', a declarat Denisa Tănase, potrivit playtech.ro.

Ce lecții a învățat vedeta din afacerea cu măști

Denisa Tănase nu are regrete cu privire la afacerea cu măști, susținând că astfel de decizii îi ajută pe antreprenori să evolueze.

„În schimb, este absolut normal să ai și astfel de „afaceri' sau încercări eșuate de a investi. Dacă am ști dinainte ce afacere va funcționa și care nu, atunci am fi multimilionari cu toții. Este normal să avem și decizii bune și decizii mai puțin bune. Învățăm din toate.

Știi cum se spune: „Sometime you win, sometime you learn'. Noi de data asta am învățat, iar o altă lecție foarte importantă pentru mine în business e aceea de a nu mai face micromanagement, pentru că e ceva ce ține businessul pe loc și pe tine te consumă foarte mult într-un mod total distructiv și nefericit', a adăugat aceasta.

Cum gestionează Denisa Tănase și soțul ei conflictele

Denisa Tănase și Mircea Brânzei nu sunt doar parteneri de viață, ci și parteneri de afaceri. Cei doi au parte de mici neînțelegeri, însă au învățat să gestioneze momentele mai dificile, fie că este vorba despre viața privată, fie că este vorba despre afaceri.

„Da, absolut există. E normal ca de foarte multe ori să avem păreri diferite și de obicei fiecare își argumentează părerea. Eu sunt o persoană foarte calmă. Sunt și foarte diplomată. Nu sunt o persoană conflictuală. Am momentele mele în care mă aprind, dar sunt mai rare decât cele în care dacă se iscă un conflict nu-l las să escaladeze.

Mircea este mai temperamental decât mine. Dar cred că este important să facem cu schimbul cumva și ne simțim unul pe celălalt. Când unul dintre noi se enervează, celălalt întotdeauna calmează. Ce ni se întâmplă foarte des este că dacă ne enervăm să începem să râdem. Să ne dăm seama că, de fapt, este o prostie și practic nu avem cum să ne certăm.

Putem să discutăm în contradictoriu, putem să ne enervăm, putem să ne supărăm. Dar nu ne certăm la modul de a nu mai vorbi unul cu celălalt. Până la urmă, suntem familie. Nu ai cum să te cerți până la punctul acela', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton