Daniela Crudu își face casă nouă, după ce a câștigat bani frumoși din OnlyFans: „Are 4 camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi”

 Calin Maria Bianca
.

Daniela Crudu își face casă nouă, după ce a câștigat bani frumoși din OnlyFans. Daniela Crudu se mută la casă, după ce și-a vândut apartamentul. Însărcinată în aproape patru luni, bruneta a decis că este momentul să se bucure de mai mult spațiu, mai ales că se mărește familia. Fosta asistentă TV consideră că apartamentul este mult prea mic acum. Mai mult decât atât, vrea să respire aer curat, noua locuință fiind lângă pădure.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu își face casă nouă, după ce a câștigat bani frumoși din OnlyFans. Daniela Crudu se mută la casă, după ce și-a vândut apartamentul. Dacă în trecut locuința pe care o avea era perfectă pentru ea, cât și pentru iubitul ei, acum s-au schimbat lucrurile. Vestea că este însărcinată a făcut-o să ia mai multe decizii care-l au în prim plan pe bebeluș. Una dintre ele fiind o casă mai mare, mai ales că un copil implică multe lucruri, inclusiv o cameră a lui.

crudu-9crudu-9

Fosta asistentă TV trăiește cea mai frumoasă periodă a vieții. Deși o legau numeroase amintiri de apartamentul pe care l-a scos la vânzare, Daniela Crudu nu a ținut cont. Numeroși cumpărători i-au trimis mesaje și s-au arătat interesați, astfel că l-a vândut mai repede decât se aștepta. Mai mult decât atât, deja și-a cumpărat noua casă.

Citește și: Ce spune Daniela Crudu despre sexul bebelușului:„Eu cred că este băiat, așa simt'

Citește și: Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința:„Se vinde cu tot cu…'

Citește și: Andreea Bănică se mută în casă nouă. Cum arată locuința:”Dacă vedeți camerele copiilor…”

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani:”Fetița mea e cel mai frumos miracol”

Daniela Crudu își face casă nouă, după ce a câștigat bani frumoși din OnlyFans

Daniela Crudu și iubitul ei deja știu cum o să arate noua casă. Situată lângă pădure, în comuna Roșu, fosta asistentă TV o să aibă locuința mult visată, spațioasă și bine organizată. Nu, nu se mută imediat, asta fiindcă momentan nu este gata. Frumoasa brunetă a declarat că abia în ianuarie poate să locuiască în ea așa cum trebuie.

”L-am vândut în două zile după ce l-am pus pe Instagram, probabil că, a contat faptul că sunt cunoscută. Să știi că am avut multe cereri și l-am vândut în două zile. Este cineva din cartier, un vecin și-a dorit să fie lângă părinți așa că l-am vândut.

La suma pe care am pus-o. Acum vreau să mă mut la casă. Îmi fac o casă în comuna Roșu, este vizavi de pădure, aer curat, mă trezesc de dimineața… Are patru camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi. În ianuarie o să fie gata.', a declarat Daniela Crudu la Antena Stars, potrivit SpyNews.ro.

Daniela Crudu și-a vândut apartamentul, cu tot ce era în el

Banii nu sunt o problemă pentru Daniela Crudu. După ce și-a vândut apartamentul în care a stat mai mulți ani, acum se gândește cum o să arate casa ei. Deși putea să se folosească de mobilierul din vechea locuință și de tot ce avea nevoie, fosta asistentă TV nu vrea să ia nimic din el. Bruneta a declarat că o să plece doar cu hainele și cu o saltea de care nu poate să se despartă.

'Nu-mi mai iau nimic din apartament, televizorul e spart, o să-mi iau salteaua că este nouă și hainele, în rest nu-mi mai iau nimic. Mama este cea mai încântată și vrea să vină să stea cu mine, însă acum nu este cazul că sunt la început, și nu am acum nevoie, dar când o să-mi crească burtica și o să mă mișc mai greu o să am nevoie de ea.', a mai spus Daniela Crudu.

Cum se înțelege Daniela Crudu cu iubitul ei

Lucrurile pare că s-au așezat perfect pentru Daniela Crudu. Nu doar că este însărcinată în aproape patru luni și și-a cumpărat o nouă casă, ci și relația amoroasă merge perfect. În cadrul unei emisiuni TV, fosta asistentă TV a declarat subtil că se consideră norocasă pentru povestea de dragoste pe care o trăiește în aceste momente, iubitul ei fiind foarte atent cu ea.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscută? (…).

Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată', a mărturisit Daniela Crudu, pentru Xtra Night Show, potrivit SpyNews.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton