Cristina Spătar a fost operată de urgență: "Mi-a fost frică, aveam dureri mari!"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Spătar a fost operată de urgență, după o perioadă în care a acuzat dureri foarte mari de cap și s-a prezentat, în cele din urmă, la spital. Imediat, medicii au decis să o opereze, deși Cristina Spătar amânase de multe ori intervenția chirurgicală din cauza fricii, cum spune ea. De data aceasta, situația se agravase și nu mai era loc de întors.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar a ajuns la bisturiu, în urma unor dureri mari de cap pe care le avea de ceva timp. A ajuns de urgență la spital și medicul care a consulatat-o i-a pus diagnosticul de sinuzită și i-a recomandat operația cât mai repede.

1111

Cristina Spătar a fost operată de urgență

Cristina Spătar a amânat cât a putut de mult operația pentru că, spune ea, i-a fost frică, dar situația s-a agravat și a trebuit să se lase în grija medicilor de la Urgență.

Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. 

Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat.

Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!', a declarat Cristina Spătar pentru Click!.

Citește și: Irina Fodor, o nouă peripeție la filmările America Express:'Au vrut să ne dea și nouă o misiune'

Citește și:Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok. Melodia a stârnit și multe critici:„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani?’

Citește și:Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare.Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Cum se simte Cristina Spătar după operația de sinuzită

Într-o postare pe rețelele de socializare, Cristina a revenit cu primele impresii post operație și și-a informat fanii că este bine.

„Gata operația mea de sinuzita…. Ura, maine plec acasă!  Mulțumesc din suflet echipei dl.Profesor Dr.Zainea care face o treaba excelenta aici la spitalul Panduri. Va MULTUMESC mult dl Profesor Dr. !', a spus Cristina Spătar.

Copiii au rămas la tatăl lor. Sunt îngrijorați și ei! Albert tocmai ce m-a sunat sa mă întrebe: mami, ești bine? Te-ai trezit? Când vii acasă? Vrem acasă! De abia aștept se merg la copii!', a mai declarat solista.

Cristina Spătar (50 de ani) este una dintre cele mai râvnite soliste din show-biz. Cântăreața a fost căsătorită cu omul de afaceri Alin Ionescu, cu care are doi copii: Albert și Aida, pe care de la divorț i-a crescut singură.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton