Adriana Bahmuțeanu are un nou iubit! Primele imagini cu bărbatul: "Ești viața mea!"

 Laciu Andreea
.

Adriana Bahmuțeanu a făcut anunțul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată! Vedeta iubește din nou și a postat acum pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu noul ei iubit. Nici nu a încheiat încă scandalul cu fostul partener de viață, dar se pare că este deja îndrăgostită până peste cap de un alt bărbat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a ținut prima pagină a ziarelor în ultima perioadă din cauza scandalului pe care îl are cu fostul partener de viață. Și-au aruncat reciproc acuzații, iar acum este clar că orice urmă de iubire dintre ei s-a dus după ce bruneta s-a afișat în mod oficial cu noul ei iubit.

2022-07-21-16_41_55-Adriana-Bahmuteanu-@adrianabahmuteanu-•-Instagram-photos-and-videos2022-07-21-16_41_55-Adriana-Bahmuteanu-@adrianabahmuteanu-•-Instagram-photos-and-videos

Adriana Bahmuțeanu are un nou iubit

Vedeta a postat o serie de fotografii pe contul personal de Instagram. În imagini, se poate vedea cum se distrează pe cinste alături de noul ei partener de viață. Mai mult decât atât, lângă aceste poze a postat și un mesaj deosebit de emoționant. Ea susține că își dorește să își petreacă tot restul vieții alături de bărbatul misterios.

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, este mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. Avocatul bărbatului:„Situația e una clară. Instanța a…'

Citește și: Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare .Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Citește și: Ce sumă trebuie să plătească Adriana Bahmuțeanu în instanță, după scandalul cu iubitul grec: „Au venit și martori”

Citește și: Laurette a avut arsuri grave pe abdomen, în încercarea de a scăpa de vergeturi. Ce i-a transmis lui Buhnici: „Nu e simplu să…'

Cine este noul ei iubit?

Conform celor de la Spynews.ro, se pare că numele bărbatului misterios este George. Acesta ar fi fost surprins în compania vedetei recent, de către jurnaliștii de la Acces Direct. El ar fi venit din California în România doar pentru o vacanță, dar acum s-a aflat în mod oficial că este o relație de iubire între el și Adriana Bahmuțeanu.

„George (nr. este numele lui). Prin ceva prieteni comuni din SUA (n.r cum s-au cunoscut), trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (n.r dacă vor avea o relație). Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă ', a declarat bărbatul atunci.

De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec

Avocatul lui Nikos Papadopoulos a contrazis recent spusele Adrianei Bahmuțeanu. El susține că artistul ar fi avut niște bani de recuperat de la fosta iubită, iar acesta ar fi adevăratul motiv pentru care prezentatoarea l-ar denigra public.

„Nikos a rămas surprins de la bun început cu privire la această plângere, au venit și martori în fața instanței, probele s-au administrat în procesul care a avut loc ieri, s-a respins cererea.

Există dovezi în sensul că există extrase bancare, s-au făcut viramente bancare, e vorba doar de sumele care s-au virat prin virament bancar. Clientul meu a menționat că au fost dați cu titlul de împrumut (…) Nikos niciodată n-a avut o atitutine violentă față de nicio persoană, nu are antecendente penale, nu a fost certat cu legea, nici măcar amenzi la poliție n-a avut’, a dezvălui avocatul Cristian Bala.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton