Cristina Șișcanu, criticată de fani din nou, după ce s-a pozat alăptând: "Vă gândiți numai la poze!" Cum a răspuns concurenta Bravo, ai Stil Celebrities

 Dumba Gabriela
.

Cristina Șișcanu a intrat, iarăși, în colimatorul fanilor de pe Instagram, după ce a reamintit cât de importantă este alăptarea la sân și a postat o fotografie cu fiica ei, la piept, în timp ce o hrănește. Cristina Șișcanu a deschis, astfel, o „rană” mai veche a celor care sunt împotriva alăptării în public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp de la nașterea fiicei sale, Petra, Cristina Șișcanu a dezvăluit că susține alăptatul în public și a postat, în numeroase ocazii, cum își hrănește copilul. Nu s-a sfiit să publice în mediul online fotografii în care era surprinsă alăptându-și fiica, chiar dacă și-a atras criticile unora dintre fani.

„Am alăptat-o pe Petra până la doi ani și șapte luni. Nu a fost ușor, dar a fost minunat în același timp. Mă bucur că tot mai multe persoane publice, în mod special mămici-influenceri celebri, promovează alăptatul postând poze cu puii la sân.

Acum trei ani și jumătate eram singura care făcea asta și am stârnit o adevărată revoluție în mediul online. Acum este liniște și pace.

Asta înseamnă că mentalitatea s-a schimbat și sunt fericită că am avut curajul să mă lupt cu prejudecăți chiar dacă «o lume întreagă» mi-a fost potrivnică.

În timp am primit numeroase mesaje din partea mamelor care îmi mulțumeau că au reușit să treacă peste bariera psihologică de a-și alăpta pruncul în public (…)', a scris Cristina Șișcanu pe Instagram, în dreptul unei imagini în care își alăptează fiica.

Citește și: Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie: „Era gol în dormitor și mă aștepta. A avut totul, dar…”

Cristina-Șișcanu-și-fiica-ei-Petra-3-482×500Cristina-Șișcanu-și-fiica-ei-Petra-3-482×500

Fanii au luat foc la revederea fotografiei în care Cristina Șișcanu o alăptează la sân pe fiica ei

Unii dintre urmăritorii din online ai Cristinei au susținut-o în demersul său de a promova alăptarea la sân, dar alții au sărit ca arși pe motiv că gestul este unul indecent.

„Luați bani afișând copiii când sug. Sunteți grețoase. Poate copilul nu vrea să existe această urmă digitală. Dar cum v-ați tâmpit și sunteți toate niște amețite, vă gândiți numai la poze.

Citeste si: Cristina Șișcanu, detalii picante din dormitor, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Vinerea ne-am făcut un obicei. Sunt o păcătoasă!'

Te plictiseai și te-ai gândit să faci și tu ceva. Întotdeauna s-a alăptat în public. Ai inventat tu roata. Doamne.

Ar trebui să promovați alăptatul în public acoperite cu o simplă eșarfă. E urât pentru cei din jur, fie ei copii, bătrâni, adulți, să vadă sânul în toată splendoarea lui. Dar cred că ține de fiecare femeie și de ce reprezintă «să fii o doamnă»

„Urat cum procedezi! Si nu este normal sa mai alaptezi. Fetița este mare.”, sunt câteva dintre comentariile negative.

Între cele peste 400 de comentarii, sunt și persoane care îi iau apărarea Cristinei și susțin, la rândul lor, alăptarea în public.

„Citesc pe aici niste comentarii și nu-mi vine sa cred. E rușinos si scârbos sa alăptezi in public, dar e sexy cum i se vad sanii uneia intr-un maiou transparent. Sanii nu au fost creați pt bărbați, au un rol biologic. E ciudat ca fix voi femeile comentați aiurea… Vouă cand va e foame, nu va luați un burger si mâncați pe unde apucați? De ce copilul nu ar trebui sa suga atunci când dorește de la mama lui? De ce sa-l privezi de asta pentru ca e „rusine”? Sunt atat de multe chestii de care chiar ar trebui sa ne fie rușine… Alăptatul copilului in public (indiferent de vârsta sa) nu e una dintre ele, dragilor.”, a comentat cineva.

„Studiile spun că un copil poate sa fie alaptat pana la varsta de 4 ani. Pentru cei ce nu inteleg ideea de ” 6 luni” – este vorba de alaptare exclusivă, adică sa primească doar lapte matern sau formula, dupa care începe diversificarea. Așadar nu trebuie sa criticăm mamele care aleg să alapteze mai mult sau mai putin, fiecare procedează cum consideră. Eu una o admir pe Cristina pentru răbdare si pentru ca nu a lăsat gura lumii sa o afecteze, este bine si pt copil si pt ea!”, a comentat altcineva.

Citeste si: Cristina Șișcanu, criticată pe Instagram după ce a postat o fotografie în costum de baie. Răspunsul ei: „Eu nu am frustrări”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton