Fiul lui Donald Trump, infectat cu COVID-19! Melania Trump a făcut primele declarații: cum se simte adolescentul

 Cica Cristina
.

Barron Trump, fiul cel mic al președintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Prima Doamnă a Statelor Unite a fost cea care a făcut anunțul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Melania și Donald Trump au trecut prin experiența COVID-19, iar acum s-a infectat și fiul lor. Barron Trump a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de mama lui, Melania Trump.

Prima Doamnă a vorbit despre simptomele pe care le-a avut la infectare și ce a făcut pentru a se vindeca. Spre deosebire de Donal Trump, care a fost supus unui tratament mai puternic, Melenia s-a bazat pe un complez de vitamine și o alimentație sănătoasă. S-a confruntat cu dureri de cap, oboseală și tuse, însă a reușit să se pună destul de repede pe picioare.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:„Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

„Îi încurajez pe toți să continue să trăiască o viață sănătoasă pe cât posibil. O dietă echilibrată, aerul curat și vitaminele sunt cu adevărat vitale pentru a ne menține corpul sănătos', a fost unul din sfaturile Melaniei Trump.

Citește și: După ce s-a infectat cu COVID-19, Marius Tucă și-a izolat câinele:„Mi-a fost teamă să nu se îmbolnăvească'

Cum se simte fiul lui Donald Trump, depistat cu COVID-19

Tot Melania Trump a fost cea care a anunțat că Barron, fiul cel mic al lui Donald Trump, are COVID-19. Testul inițial a ieșit negativ, însă cel de-al doilea, făcut la câteva zile, a ieșit pozitiv.

President Trump In Palm BeachPresident Trump In Palm Beach

Fiul lui Donald Trump în vârstă de 14 ani nu a experimentat simptome prea agresive, având un sistem imunitar puternic.

„Vreau ca oamenii să știe că înțeleg cât de norocoasă este familia mea pentru că a primit acea îngrijire de care am beneficiat noi.', a mai transmis Melania Trump.

În egală măsură, Prima Doamnă a încurajat oameni să poarte mască și să respecte regulile de distanțare.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton