Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai: „Tot restul vieții mele!”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai. În ultima vreme, dansatoarea și cântărețul de manele au fost surprinși adesea împreună, motiv pentru care s-a speculat că formează un cuplu. Cu toate acestea, Cristina Pucea a susținut că nu este vorba despre o relație amoroasă, ci despre o colaborare profesională. Iată cum au fost surprinși cei doi în vacanță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au avut mai multe apariții împreună. Deși s-a speculat că cei doi formează un cuplu, dansatoarea a susținut că relația lor este strict profesională, cântărețul fiind noul ei manager. Acum, cei doi se află în Dubai, unde petrec o vacanță de neuitat. Aceștia au fost surprinși în ipostaze romantice și au conformat, pe această cale, relația pe care o au.

pucean-1pucean-1

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai. Multă vreme, cei doi au susținut că între ei nu există sentimente de iubire. Fanii acestora au suspectat că ar fi vorba despre un joc pentru a câștiga mai multă vizibilitate în mediul online.

Citește și: Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a aflat despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte:„Ei ajunseseră într-un…'

Citește și: Ce afacere își deschide Bogdan de la Ploiești în Elveția:”Am luat deja locația…”

Citește și: Angela Rusu, probleme grave de sănătate, după ce a devenit mamă, la 47 de ani.Ce a pățit din cauza medicilor: „Mi-au dat…”

Citește și: Motivul pentru care mama Geta nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei:„Și-a iubit bărbatul și…'

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai

În imaginea postată pe Instagram, cei doi sunt surprinși în timp ce se sărută pasional. Aceștia se bucură de timpul petrecut împreună, iar dansatoarea a ținut să-i facă o declarație de dragoste lui Bogdan de la Ploiești.

„În brațele tale văd restul vieții mele', a scris aceasta în dreptul imaginii.

Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii: „O așa regină trebuia sa fie cu cel mai tare bărbat din România', „Doamne, cât de frumoși', „Cel mai frumos cuplu la ora actuală din România', „Bravo, Bogdan. Ai cea mai frumoasa femeie din viața ta'.

Dansatoarea a negat relația cu artistul

În această vară, cei doi au mai avut parte de o vacanță împreună, în Grecia. La întoarcere, Cristina Pucean a negat zvonurile conform cărora ar forma un cuplu cu Bogdan de la Ploiești, susținând că artistul este, de fapt, managerul ei.

Nu ne-am relaxat, pentru că ne-am plimbat foarte mult și chiar ne-am distrat foarte mult, dar nu am ce să zic pentru că a fost o experiență foarte frumoasă și aș dori oricând să o repet. N-am ce perdeluță să trag, este noul meu ”manager”, dacă pot să spun așa, sau nașul meu, de ce nu? O să aflați primii orice veste, dar deocamdată suntem buni prieteni. Nu mai gândit că ar fi o strategie de marketing… Nu prea am timp liber de când am un nou manager( n.r. Bogdan de la Ploiești), îmi pune mereu evenimente. Finul lui este un scump, este la fel ca nepoțelul meu', a declarat Cristina Pucean, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton