Cum alegi pantofii cu toc în funcție de ocazie? 

 advertising.ringier
.

sursa foto: www.marelbo.com 

Indiferent de noua modă pe care o vedem în jurul nostru, un lucru este sigur – tocurile sunt cele mai importante piese de încălțăminte din garderoba unei femei. Se poate spune că este rezonabil când Marilyn Monroe afirma că dacă îi dai unei fete o pereche de tocuri vei vedea că va fi capabilă să cucerească lumea. Desigur, obiectele vestimentare și accesoriile sunt și ele extrem de importante pentru un look impecabil, însă trebuie să recunoaștem că pantofii reprezintă elementul cheie atunci când vine vorba de realizarea ținutei perfecte. Pantofii din piele de calitate, bine întreținuți și atractivi pot transmite o imagine meticuloasă, indiferent de ținuta în care îi integrezi.  

Acum că știm importanța unor pantofi cu toc de calitate, este esențial să știm și care este modalitatea purtării lor în funcție de ocazie. De exemplu, dacă mergi la o plimbare casual în timpul zilei purtând pantofi sclipitori cu tocuri foarte înalte, va fi mult prea extravagant. Așadar, pentru a-ți ușura această sarcină de selecție, îți oferim câteva sfaturi privind pantofii cu toc potriviți, în funcție de ocazie.

  1. Ocazii formale

Urmează să participi la un botez, o absolvire, un bal de absolvire sau o nuntă și vrei să porți tocurile care îți vor accentua perfect silueta? Sandalele sau pantofii cu toc stiletto ar trebui să fie alegerea cea mai potrivită. Aceste modele reprezintă soluții comode, care oferă în același timp rafinamentul și eleganța necesare pentru un context formal. 

Poți să ieși din zona de confort și să alegi o pereche de pantofi eleganți stiletto într-o culoare spectaculoasă, precum modelul 1293 lac bleu de la Marelbo. Cu un calapod comod și un toc mediu, acești pantofi oferă confort, postură grațioasă și încredere pe măsură. Încearcă un stil nou și simte-te minunat în cadrul evenimentului la care vei participa. Pantofii sunt disponibili în nuanțe variate: bleu, roz, nude sau negru. 

  1. Evenimente casual (de zi)

Vrei să-ți faci o ținută de zi cu zi cu tocurile perfecte, comode și fabuloase? În sezonul cald, cele mai potrivite variante, mai ales dacă îți propui să porți o rochie de vară, sunt sandalele cu toc mic sau mediu, pătrat sau cu formă de trapez. Este mai ușor să mergi în ele, ceea ce le face perfecte pentru ținutele casual, de zi. În sezoanele de tranziție toamnă/primăvară îți recomandăm ghete sau botine până la gleznă, cu toc pătrat. Acestea arată elegant și casual în același timp. 

Ghetele 1183 negru sunt foarte potrivite pentru a fi purtate în fiecare zi din acest sezon, în care îți dorești să te simți feminină. Acestea avantajează prin tocul pătrat și stabil. Partea superioară elastică permite o fixare perfectă, în funcție de grosimea piciorului tău. 

  1. Pantofi pentru birou

Lucrezi la o companie multinațională sau pur și simplu trebuie să respecți un anumit cod vestimentar la locul de muncă? Nu poți da greș niciodată cu o ținută office, completată de o pereche de pantofi cu toc mic pătrat, precum 1274 rosa de la Marelbo – sunt perfect potriviți atât pentru activitățile de la locul de muncă, cât și pentru ieșirile ocazionale alături de colegi. Nu au toc înalt și nu te vor face să te simți inconfortabil. Îi poți purta ore întregi fără să obosești.

Modelele de pantofi eleganti dama de la Marelbo prezentate mai sus sunt realizate din piele 100% naturală și le poți achiziționa la preț de producător, online sau din cele peste 50 de magazine fizice din țară. Pantofii sunt fabricați cu pasiune și de dedicare în România, în inima Bucovinei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton