Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată: „Alege să povestească niște chestii discutate în privat”

 Ifrim Georgiana
.

Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată. În urmă cu câteva luni, cei doi au fost protagoniștii unei dispute, adresându-și acuzații în mod public. Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', afaceristul a oferit lămuriri despre acest subiect, mărturisit că au „îngropat securea războiului'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Monica Tatoiu a susținut, în cadrul unui interviu televizat, faptul că i-a șters numărul de telefon al lui Cristian Boureanu, după ce acesta i-a reproșat că se amestecă în treburi care nu o privesc. Se pare că afaceristul ar fi fost deranjat de afirmațiile fostei sale profesoare privind viața sa sentimentală. Acum, Cristian Boureanu a susținut că s-a împăcat cu Monica Tatoiu și a oferit câteva lămuriri despre disputa avută cu aceasta. Iată declarațiile acestuia!

bour-6bour-6

Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu. În cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, afaceristul a declarat că împăcarea a avut loc cu ocazia zilei de naștere a Monicăi Tatoiu, când a sunat-o și au discutat despre acuzațiile pe care și le-au adresat.

Citește și: Monica Tatoiu nu crede în relația dintre Cristian Boureanu și Laura:”Când dispare focul amorului…”

Citește și: De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții.Prima l-a înșelat cu nașul lor de cununie

Citește și: Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința:„Se vinde cu tot cu…'

Citește și: Fiica cea mare a Andreei Bălan a împlinit 6 ani.Cum au sărbătorit-o cântăreața și George Burcea, separat: „Vă iubesc”

Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Cristian Boureanu a fost întrebat dacă Monica Tatoiu „are gura prea mare'. Cei doi s-au împăcat, însă afaceristul a mărturisit că și-ar dori ca unele discuții cu fosta sa profesoară să rămâne private.

„Ce să fac, să mint, să spun că nu? O are, dar asta e partea frumoasă a ei. M-am împăcat cu Monica Tatoiu, am sunat-o de ziua ei.

A bufnit-o și râsul. A zis: ‘Chiar mă gândeam, oare nu mă suni?’. Zic: ‘Cum să nu te sun, Monica?’. Monica e ca o mamă pentru mine și eu cred că oamenii care se iubesc cu adevărat trebuie să rămână într-o anumită legătură, să știe să treacă peste anumite chestiuni. Monica alege de multe ori să povestească niște chestii discutate în privat. Nu e bine. Eu sper să n-o mai facă. Și cred că nu a mai făcut-o. Mi-e foarte dragă. Nu aș fi discutat asta cu ea, și oricum n-am spus eu public, ea a spus public că ne-am certat. Prin urmare mi-e dragă, țin enorm de mult la ea și mă bucur că ne-am împăcat', a declarat afaceristul în cadrul emisiunii.

Monica Tatoiu: „Cristi Boureanu nu mai are telefonul meu în agendă'

În cadrul emisiunii „Teo Show', Monica Tatoiu a dezvăluit faptul că i-a șters numărul de telefon al lui Cristain Boureanu și că nu mai are nevoie de „prieteni'. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, vedeta susținut că a fost acuzată că se bagă unde „nu-i fierbe oala'.

„Am să spun o chestie. Cristi Boureanu nu mai are telefonul meu în agendă. Eu am comandat. Chestia asta… Nu e copilul meu! Nu îmi permit să hotărăsc alegerile fiului meu. Fiecare cum își așterne, așa doarme.

M-a supărat reacția după ce a apărut o chestie la voi. Eu nu am nevoie de prieteni! Eu am 5 pisici și pe Tatoiu. Fiul meu… mai așa. M-a acuzat că mă bag unde nu-mi fierbe oala și probabil că are dreptate. Ce am eu treabă cu ce face el? Măcar fiul meu să se deștepte. E cam necopt”, a declarat Monica Tatoiu, la „Teo Show”.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton