Corina Caciuc a pierdut procesul, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere. Ce decizie a luat instanța

 Oana Pantazi
.

Recent, Corina Caciuc a pierdut procesul intentat după ce Poliția Rutieră i-a suspendat permisul. Partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf a comis o contravenție în timp ce se afla la volan, iar oamenii legii au lăsat-o fără permis. Aceasta a contestat decizia, însă judecătorii au respins cererea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Caciuc a pierdut procesul intentat la Judecătoria Slatina, după ce, în urmă cu ceva vreme, a rămas fără permis deoarece a comis o contravenție la volan. Cu toate că a contestat decizia oamenilor legii, judecătorii au fost inflexibili. Incidentul s-a petrecut pe 26 martie, în perioada când Corina Caciuc se afla în ultimul trimestru de sarcină, însă atunci Polițiștii de la Rutieră nu au iertat-o pe viitoarea mămică.

Corina-Caciuc-a-pierdut-procesul-3Corina-Caciuc-a-pierdut-procesul-3

Corina Caciuc a pierdut procesul, după ce i-a fost suspendat permisul

La scurt timp după ce i-a fost suspendat permisul din cauza contravenției comise, Corina Caciuc și-a căutat dreptatea în instanță, sperând că va găsi mai multă înțțelegere decât din cauza polițțiștilor de la Poliția Rutieră. Din păcate, primele două înfățișari la Tribunal s-au încheiat cu amânare din partea magistraților. Recent însă, a sosit răspunsul la cea de-a treia înfățișare de la Judecătoria Slatina. Corina Caciuc nu a fost prezentă, ea fiind acum în Azerbaidjan, alături de Reghecampf și băiețelul lor, Liam.

Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc:’Actuala lui soție…’ / EXCLUSIV

Citește și: Corina Caciuc, iubita lui Reghe, replică pentru Anamaria Prodan: „Nu îmi este imputabilă nicio despărțire”

Citește și: Toni Antohi, văduvul Ionelei Prodan despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „O să vă divulg un mare secret”. Sexy impresara a fost avertizată de mama ei

Citește și: Anamaria Prodan, despre ultimele clipe de viață ale mamei sale, Ionela Prodan:A închis ochii cu un singur of: Laur

Din păcate, nici a treia oară nu a fost cu noroc – Corina Caciuc a pierdut procesul intentat după ce i-a fost suspendat permisul de conducere, cu toate că a avut și un martor, notează FANATIK.

'Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Slatina', este decizia instanței.

Corina Caciuc, alături de Laurențiu Reghecampf și fiul lor, în Azerbaidjan

Exceptând momentele tensionate și conflictul cu fosta soție, ultima perioadă a fost una destul de bună pentru Laurențiu Reghecampf. A devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Corina Caciuc, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota zece la naștere. Ulterior, a decis să plece de la Universitatea Craiova, după o perioadă în care a fost antrenor acolo. În urmă cu ceva timp, Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku, locul doi în ultimul sezon din campionatul Azerdbaijanului.

Potrivit gsp.ro, acolo va avea un salariu de trei ori mai mare decât avea la echipa de la noi din țară. Astfel, va încasa o sumă de 40.000 de euro pe lună, comparativ cu 15.000 de euro, cât lua la Universitatea Craiova. Mai exact, La Neftchi, Laurențiu Reghecampf va încasa în jur de 480.000 de euro pe sezon.

O altă veste bună este faptul că Laurențiu Reghecampf are parte acolo atât de companiei iubitei lui, Corina Caciuc, cât și de a filui lor, Liam. Din păcate însă, deoarece Corina Caciuc a pierdut procesul, după ce i-a fost suspendat permisul, proaspătat mămică va avea probleme în ceea ce privește deplasarea prin oraș o perioadă…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton