Cristi Minculescu, din nou pe scena!

 Adina Rosetti
.

„Eu m-am retras din Iris, nu din muzica”, declara Cristi Minculescu intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VIVA! in octombrie. Evident, toti fanii (si nu numai) au asteptat sa vada ce se va intampla cu Cristi dupa aceasta despartirea. Iata ca a sosit momentul sa aflam!

 

O secventa de la repetitii, cu Cristi Minculescu si chitaristul Judy Seutter

 

 

Cristi si-a regasit bucuria de a canta alaturi de cativa exceptionali muzicieni din…Germania, tara unde si-a stabilit rezidenta, cel putin temporar. Repetitiile se desfasoara zilnic, cu o daruire intrecuta numai de bucuria cantatului. Primul proiect se constituie intr-o veritabila istorie a rock-ului in 90 de minute, cu piese pe care orice impatimit al genului le va recunoaste de la primele acorduri! Totul cantat cu rigoare germana si cu vocea inconfundabila a lui Cristi.
Noua trupa a lui Cristi Minculescu  se numeste LOTUS si pregateste un show memorabil de lansare, pentru noaptea de Revelion.
 

Pana atunci, publicul din Romania se va bucura, mai intai, de o suita de concerte de colectie' in cateva cluburi din tara: Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie), True Club din Bucuresti (vineri, 7 decembrie), Times Pub din Brasov (sambata, 8 decembrie) si Phoenix din Constanta (duminica, 9 decembrie).


Urmeaza si alte surprize!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton