Andreea Marin Banica lupta impotriva bolilor pneumococice

 Adina Rosetti
.

Prezenta astazi in statiile de metrou Piata Unirii si Piata Victoriei, Andreea Marin Banica a marcat Ziua Mondiala de Lupta impotriva Pneumoniei prin demararea unei campanii de informare a parintilor cu privire la riscurile bolilor pneumococice.

 

Vedeta de televiziune este implicata, ca Presedinte al Fundatiei Pretuieste Viata' si ambasador al campaniei Coalitia pentru o Noua Preventie 2013', intr-o actiune de strangere de semnaturi pentru introducerea vaccinului pneumococic in programul national de imunizare gratuita.

 

Andreea Marin, de Ziua Mondiala a luptei impotriva Pneumoniei

 

Deja s-au strans peste 5.000 de semnaturi pentru petitia online Spune DA introducerii vaccinului pneumococic', lansata in urma cu cateva saptamani. Impreuna cu doi medici, Andreea le-a vorbit astazi jurnalistilor si trecatorilor de la metrou despre importanta acestui vaccin care ar putea salva vietile multor copii, mai ales in conditiile in care Romania detine un loc fruntas in ceea ce priveste mortalitatea infantila, aprox. 25 % dintre cazurile de deces producandu-se din cauza bolilor aparatului respirator.

 

La finalul evenimentului,  cei prezenti au ridicat mainile in semn ca le pasa, pentru o fotografie de grup, iar celor mici le-au fost daruiti ursuleti de plus.

 

Andreea ne-a raspuns la cateva intrebari despre implicarea ei in acest proiect. Material video – in curand!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton