Criss si Vlad (LaLa Band) si-au petrecut vacanta separat

 Adina Rosetti
.

Criss si Vlad, membrii LaLa Band si protagonistii serialului Pariu cu viata' (PRO TV) si-au petrecut vacanta de iarna separat, desi formeaza un cuplu. Acest lucru nu le-a schimbat sentimentele, ba chiar cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata.

 

criss_vlad

 

Plecata in vacanta la Miami, Criss a vorbit aproape non-stop la telefonul cu iubitul ei si i-a trimis poze cu delfinii, crocodilii si toate lucrurile frumoase pe care le-a vazut. Vlad si-a petrecut vacanta in Bucuresti, numarand zilele pana cand Criss se va intoarce acasa. Cand nu vorbea cu ea la telefon, a fost la sala, s-a relaxat si a citit o carte pe care o aveau amandoi.

 

criss miami

 

La intoarcerea in tara, adolescenta a avut parte de o surpriza pe masura. I-am spus lui Criss ca sunt la Ploiești si nu avem cum sa ne vedem pana reincepem repetitiile in Buftea. A fost doar o pista falsa, ca sa imi pot pune in practica planul. Evident ca eram in București si i-am pregatit o frumoasa intampinare la aeroport, dar surpriza de proportii a fost alta: inainte sa plec spre aeroport, am dat o fuga pana la ea acasa si i-am aranjat camera: am pus pe pat un colaj facut din poze cu noi doi si multe, multe flori', a povestit Vlad.

 

criss telefon

 

Criss a fost foarte impresionata de gesturile romantice ale iubitului sau, iar cand s-au reintalnit, au plans unul in bratele celuilalt minute in sir. Cei doi  si-au promis ca de acum incolo ori raman amandoi in București, ori merg impreuna in vacante. Cei doi au revenit insa cu forte proaspete, gata de filmarile pentru sezonul 4 al serialului Pariu cu viata'. In mai putin de doua saptamani, Criss si Vlad, alaturi de colegii lor din LaLa Band, vor da startul celui de-al treilea turneu national din cariera lor muzicala, numit „LaLa Love Tour”!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton