Ce spun CRBL și soția lui, Elena, despre al doilea copil. Cum o educă pe fiica lor: „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce spun CRBL și soția lui, Elena, despre al doilea copil. Artistul și frumoasa lui parteneră lui de viață au împreună o fiică adolescentă, care le seamănă leit. De curând, cântărețul ne-a povestit cum o educă pe Alesia, dar și ce hobby-uri interesante are aceasta. El este de părere că fata lui îi seamănă, pentru că tânăra pare să-i calce deja pe urme. Iată cum a reacționat solistul când a aflat că va deveni părinte pentru prima oară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Spuneai că fiica voastră, Alesia, a venit în viețile voastre într-o perioadă în care nu vă doreați copii… Cum v-a schimbat existența acest dar providențial?

Da, într-adevăr, a fost un moment șocant pentru noi. Am fost speriați la început, fiindcă nu știam dacă o să ne descurcăm. Nu prea aveam ajutor, pentru că mama mea era la Pitești, iar mama ei, la Chișinău. A fost destul de greu, dar ne-am sudat și mai mult ca familie. Eram pregătiți să facem niște show-uri de dans, să dezvoltăm și mai mult școala de dans, dar… a trebuit să ne adaptăm la situație.

crbl-1crbl-1

Era foarte greu pentru Elena, avea doar 22 de ani, o vârstă la care trebuie să te distrezi și să aduni experiență, dar a reușit să găsească echilibrul, și de aceea spun că este o eroină. Nu spun că este singura, dar pentru asta am iubit-o și mai mult. Și mie mi-a fost foarte greu să mă împart între familie și concerte, dar am făcut-o cât am putut de bine.

Citește și: CRBL, despre greutățile de la începutul carierei:„Să dorm de foame, în frig, geanta să îmi fie șifonier, toate acestea nu sunt o dramă' / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas CRBL cu Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la destrămarea trupei Simplu:„Este singurul regret legat de asta' / EXCLUSIV

Citește și: Codruța Filip și Valentin Samfira au făcut nunta.Artista a îmbrăcat rochia de mireasă la doi ani de la cununia civilă

Citește și: Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară:„A murit pe aceeași dată…'

Ce spun CRBL și soția lui, Elena, despre al doilea copil

Ulterior, după Alesia, v-ați mai dorit copii? Sau acum, în prezent, de ce nu?

Am discutat acest subiect de foarte multe ori și încă îl mai discutăm. Nu știu ce să zic. Și da, și nu. Cred că o să lăsăm soarta să decidă pentru noi, la fel ca prima oară. Nu știu dacă o să mai avem răbdare, cum am avut acum 13 ani, și nu știu cum va fi relația dintre Alesia și… el sau ea.

Cum o educă pe fiica lor, Alesia

Alesia este deja adolescentă acum, așa că o să te întreb cum gestionezi această perioadă destul de dificilă. Zic asta pentru că tații de fete sunt o „specie aparte. Ce pasiuni are, ce îi place să facă?

Nu îmi fac griji ca alți tați de fete. Eu sunt convins că i-am dat o educație suficient de bună Alesiei încât să poată să ia cele mai înțelepte decizii în viață, dar anturajul are întotdeauna ceva de spus și… trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile. Suntem aproape de ea în tot ceea ce face și o susținem.

Îi place să cânte, să danseze, mai nou îi place să filmeze și să își editeze videourile, îi place tot ce ține de „unboxing, îi place să citească, experimentează lucruri noi, cum ar fi să învețe să vorbească mandarină. Pot spune că îmi seamănă cumva.

Care sunt planurile tale pentru viitorul apropiat, atât pe plan personal, cât și profesional?

Vreau să scot acest album și să plec în turneu prin țară „călare pe motocicletă, vreau să fac un documentar despre România văzută de mine, vreau să mă apuc să îmi construiesc casa visată, vreau multe. O să vă țin la curent, dar asta înseamnă să mă urmăriți peste tot: TV, YouTube, Instagram, Tik-Tok, radio, pentru că nu sunteți pregătiți pentru ce urmează.

Acum, la final, dragii mei posesori de cerebel, vă doresc să nu fiți cuminți, pentru a aduna cât mai multe amintiri. Voi decideți definiția cuvântului cuminte.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton