Cosmina Păsărin, despre greșelile făcute din iubire: „Eram prizonieră în propria relație. Gelozia și posesivitatea unui fost partener...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cosmina Păsărin a fost autoarea unei confesiuni emoționante despre greșelile făcute de-a lungul timpului în iubire. În noul număr al revistei VIVA!, cel de august, vedeta ne-a vorbit deschis despre compromisurile făcute în fostele relații. În cazul uneia dintre ele, brunetei îi pare rău că a lăsat ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să-i conducă viața. În timp, ea ajunsese să se simtă „prizonieră' în acea relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cred că ai încetat de mult timp să asociezi fericirea sau împlinirea sufletească cu prezența unui bărbat. Dar… cum a fost drumul până la a te simți fericită și în afara unei relații?

Ce bine zici! Mi-ai luat vorba din gură. (râde) Așa este. Am încetat de multă vreme să mai asociez fericirea sau împlinirea sufletească cu prezența unui bărbat și cred că aceasta este o abordare sănătoasă. Nu vreau să se înțeleagă că eu nu mai cred în relații și în puterea lor sau că urăsc bărbații. Poate că unii abia așteaptă să înțeleagă ce vor ei din acest interviu, așa că simt nevoia să fac scurte precizări înainte de a răspunde concret la întrebarea ta. Așadar, cred în relații și iubire mai mult ca oricând și cred la fel de mult și în puterea masculină. Bărbații au curaj, au energie, au o forță care pe mine mă va atrage mereu și pot fi niște prieteni și niște parteneri minunați. Mă mândresc cu faptul că am multe prietenii reale cu bărbații, chiar dacă unii spun că astfel de prietenii sunt imposibile.

cosmina-pasarin-1-1cosmina-pasarin-1-1

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cosminei Păsărin:„Nu mai vrei să pierzi vremea cu persoane care nu îți fac bine' / EXCLUSIV

Citește și: De ce refuză Cosmina Păsărin să participe la show-uri de supraviețuire:”Nu cred că…”

Citește și: Cine este și cum arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani.Actrița i-a făcut o surpriză de ziua ei

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito s-a transformat total.Cum arată acum cântărețul și cu ce se ocupă

Cosmina Păsărin, despre greșelile făcute în iubire

Deși cred în energia masculină și în cea a dragostei, cred la fel de mult și în împlinirea sufletească ce nu depinde de prezența unui bărbat. Da, poți fi fericită și singură. Știu că ideal ar fi ca noi, oamenii, să ne întâlnim și să fim fericiți și împreună, dar dacă asta nu se întâmplă, trebuie să avem și resurse proprii cu care să ne facem viața mai frumoasă și să nu depindem atât de mult de ce se întâmplă în viața noastră amoroasă. Fericirea este în noi! Nu trebuie să depindă de alte persoane sau de lucruri materiale.

În perioada 20-30, credeam că doar într-o relație poți atinge acel nivel înalt de fericire. Îmi plăcea mult să stau și singură, dar tot mai bine parcă mă simțeam dacă eram într-o relație. Dacă nu aveam o relație, parcă aveam un gol, parcă ceva lipsea. Cumva, nu știu nici eu cum, am reușit să umplu acel gol și nu mă mai simt ca înainte. Am tras mult de mine ca să înțeleg noi concepte de viață și mi-am antrenat mintea și sufletul.

„Ajungi să nu mai crezi că poți fi fericit doar când ai o relație'

Te și împinge viața să îți schimbi gândirea, nu pot spune că sunt eu atât de pricepută în a face tot. Mulți factori contribuie la modificarea gândirii. Mediul, oamenii cu care ai discuții și nenumăratele experiențe pe care le ai te ajută să îți schimbi percepția și să ajungi să nu mai crezi că poți fi fericit doar când ai o relație.

Am învățat că cea mai importantă relație este cea pe care o ai cu tine. De această relație uităm toți, nu știm să o îngrijim. Nu ne-a învățat nimeni vreodată așa ceva și chiar și acum unii mai strâmbă din nas când aud asta. Ne aruncăm în relații care mai de care mai nocive și apoi, când revenim la noi, ne mirăm că nu suntem bine. Relația pe care o avem cu noi este pe viață, de aceea trebuie să o creștem și să o îmbunătățim în permanență.

Ce a învățat Cosmina Păsărin din experiențele sale amoroase

Ai avut momente în care ai renunțat la tine, pentru binele bărbatului de lângă tine sau pentru binele unei relații? Ai mers departe privind compromisurile?

Cea mai mare greșeală pe care eu consider că am făcut-o este aceea că am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața și să transforme acea relație din parteneriat în prizonierat. Pot spune, deci, că am renunțat atunci la mine pentru a-l face pe el să se simtă confortabil, însă eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință. Nu este sănătos ce am făcut.

N-am știut să fac altfel și m-am mințit singură când îmi spuneam că poate nu o să fie mereu așa și că poate lucrurile o să fie altfel. Oamenii se schimbă doar dacă vor ei. Când vezi că nu vor să facă nimic, trebuie să te retragi. La acel moment, l-am învinuit pe el, nu înțelegeam că, de fapt, eu încurajez, prin prezența mea în acea relație, totul. Trebuia să închei mai repede povestea și să nu mai permit dezvoltarea acelei legături.

A fost o relație lungă, care a avut și multe părți frumoase, el avea și foarte multe calități, însă trebuia oprită cumva acea conexiune, ca să nu ajungem să ne distrugem reciproc. În acest moment, am sufletul împăcat și nu am sentimente de furie și nemulțumire, mă bucur că nu am ajuns aici. Acele greșeli m-au ajutat să învăț niște lecții grele pe care nu vreau să le mai repet.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PRO TV, Instagram, Tiberiu Arsene

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton