Cornel Palade s-a simțit rău la Sunt celebru, Scoate-mă de aici. Medicii au intervenit

 Ifrim Georgiana
.

Cornel Palade nu face față condițiilor de la Sunt celebru, Scoate-mă de aici. Actorul este cel mai vârstnic concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. La 70 de ani, acesta își testează limitele fizice și psihice în cadrul celui mai dur reality-show. Se pare că adaptarea la condițiile din jungla dominicană nu este tocmai ușoară, motiv pentru care comediantul s-a confruntat cu probleme de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Cornel Palade susținea că această nouă ipostază îi provoacă multe „temeri și îndoieli'. Actorul a recunoscut că este un spirit aventurier și că este pregătit pentru provocările „criminale, grele, dureroase'. Acum, se pare că acesta se confruntă cu probleme de adaptare la condițiile din Republica Dominicană și chiar ar fi fost nevoie de intervenția medicilor. Căldura, lipsa mâncării și a somnului, dar și intensitatea probelor l-ar fi pus în dificultate pe celebrul actor.

cornel-1cornel-1

Cornel Palade nu face față condițiilor din Republica Dominicană. Înainte de intrarea în cadrul competiției, comediantul susținea că are „stofă de lider' și este capabil să coordoneze lucrurile astfel încât să obțină cele mai bune rezultate.

Citește și: Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„La ce aveți în cap, aveți șansa să…'

Citește și: Cine este Cornel Palade.De ce nu mai apare împreună cu Romică Țociu, la TV

Citește și: Paul Diaconescu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„Cea mai palpitantă experiență de viață'

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut! Prima imagine cu bebelușul:”O nouă bucurie în viața noastră”

Cornel Palade nu face față condițiilor de la Sunt celebru, Scoate-mă de aici

Se pare că îndrăgitul actor nu s-a adaptat condițiilor din junglă așa cum și-ar fi dorit. Cornel Palade ar fi susținut că se confruntă cu dureri de spate din cauza dormitului pe scânduri. Mai mult, pe fondul efortului fizic și a nesomnului, acesta ar avea probleme cu tensiunea, potrivit ciao.ro.

La toate acestea, se adaugă și lipsa hrănii, dar și conflictele care au început să se ivească între cele două tabere, cea a Belelelor și cea a Plăcerilor.

Lângă cei 12 concurenți, există în permanență un echipaj medical, gata să intervină în orice moment. Se pare că actorul este unul dintre cei care au avut nevoie de atenția medicilor.

Alex Bogdan s-a simțit rău, în urma unei probe

La rândul său, Alex Bogdan a acuzat o stare de rău și a fost nevoie de intervenția medicilor. Acesta a fost nevoit să bea un shake din ardei iuți și, în ciuda dificultății acestei probe, concurentul a reușit să înghită băutura.

Ulterior, acesta s-a prăbușit la pământ de durere și a acuzat crampe foarte puternice. În acel moment, medicii au intervenit și au reușit să-l stabilizeze. În cadrul aceleiași probe, Lidia Buble a fost nevoită să consume o băutură din viermi, în timp ce Bia Khalifa a consumat un shake din tarantule.

„E de vise rele nu se poate povesti. Am băut chestia aia. Daca nu vreau eu, ăia fac din start trei puncte si va fi foarte greu să-i ajungem', a declarat Alex Bogdan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton