Cum arăta Antonia în adolescență. Imagine inedită cu iubita lui Alex Velea

 Raiciu Adriana
.

Cum arăta Antonia în adolescență. Antonia este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. A reușit să-și strângă o comunitate impresionantă de oameni în mediul online și extrem de activă pe rețelele sociale. Recent, aceasta a postat o fotografie de pe vremea când era la școală. Iată cum arăta atunci iubita lui Alex Velea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată Antonia în adolescență. Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Pe lângă succesul răsunător, are și o familie extrem de frumoasă alături de Alex Velea. Îndrăgita cântăreață are doi băieți superbi, pe Dominic și Akim, dar și o fată extrem de simpatică, Maya, din relația anterioară.

antoniaantonia

Antonia s-a mutat în America la o vârstă destul de fragedă și și-a petrecut o mare parte din copilărie și adolescență acolo. În memoria vremurilor de odinioară și cu ocazia începerii școlii, a postat o imagine de pe vremea în care era elevă.

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:'Ești ca o poezie…'

Citește și: Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea:„Vom face un…’

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu, adevărul despre începutul relației cu Mădălin Ionescu.A fost acuzată că l-a despărțit de soție: „A fost un șoc’

Cum arăta Antonia în adolescență

Cele mai frumoase momente din copilărie le-a trăit în America. Antonia a plecat în SUA la vârsta de cinci ani alături de părinții săi, iar Las Vegas a fost locul unde Antonia a absolvit liceul și a intrat în lumea modelling-ului. 

Cu ocazia începerii școlii, iubita lui Alex Velea a postat o imagine cu ea, de pe vremea în care era la școală. Îmbrăcată în robă și cu toca pe cap, artista zâmbește larg la camera de fotografiat. De asemenea, aceasta le-a transmis și un mesaj urmăritorilor, urându-le mult succes în noul an școlar.

Cu ce s-a ocupat Antonia înainte de a deveni artistă

Artista a început să lucreze de la o vârstă destul de fragedă. Cea care a povestit totul a fost chiar mama ei, care a mărturisit că fiica sa, în copilărie era foarte solicitată ca baby-sitter. Antonia câștiga 10 dolari pe oră pentru a sta cu micuții vecinilor, și pe lângă faptul că se juca cu ei, mai făcea și curățenie în casele celor care o plăteau.

Ulterior, Antonia s-a apucat de modelling, iar asta i-a adus mult mai mulți bani în cont.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 de dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România', a povestit Denise Iacobescu, mama Antoniei.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton