Cornel Dinu a fost operat de urgență. Cum se simte acum: „Am avut noroc. N-am mâncat de două zile, sunt hrănit și hidratat prin perfuzii”

 Miniosu Alexandra
.

Cornel Dinu a fost operat de urgență. Fostul antrenor a suferit joi seară, 13 aprilie 2023, o intervenție chirurgicală. Acesta a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a acuzat probleme gastro-intestinale încă de miercuri, iar ziua următoare a suferit o hemoragie. Panicat, acesta a sunat la salvare, iar ambulanța l-a transportat la Floreasca. El rămâne internat și de Paște!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Joi, 13 aprilie 2023, Cornel Dinu a fost operat de urgență. Fostul antrenor, cunoscut drept una dintre emblemele echipei Dinamo, a ajuns pe masa de operație, după ce a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Acesta a fost internat și, ulterior, a suferit o intervenție chirurgicală. A stat o noapte la Terapie Intensivă, iar zilele următoare, inclusiv de Paște, va sta în spital, sub supravegherea doctorilor.

cornel-dinu-1cornel-dinu-1

Cornel Dinu a început să-și ridice semne de întrebare încă de miercuri, atunci când a acuzat probleme gastro-intestinale. Joi, el a suferit o hemoragie, lucru ce l-a făcut să sune la salvare. Ambulanța l-a transportat apoi la Floreasca, în jurul orei 17, potrivit Fanatik.

Citește și: Cornel Dinu îl critică pe Gino Iorgulescu: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul!'

Citește și: Cornel Dinu are un copil înfiat. Cine este și cu ce se ocupă Corneluș Dinu

Citește și: Actorul Robert Powell a suferit un accident pe platourile de filmare ale peliculei „Iisus din Nazareth”: „Aproape am murit”

Citește și: Amalia Enache a plecat în vacanță cu fetița și cu Claudiu Anghel, tatăl micuței. Cum s-au fotografiat

Cornel Dinu a fost operat de urgență, după ce a suferit o hemoragie

Cornel Dinu a fost operat de urgență de un medic gastroeneterolog de la spital Floreasca, ce-i este și bun prieten fostului mare antrenor. După intervenție, el a fost transferat la Terapie Intensivă. Conform sursei menționate anterior, doctorii i-au desoperit, în urma unei gastroscopii și a unei colonoscopii, o serie de diverticuli ai colonului, aceștia fiind și cei care au cauzat sângerarea.

Fostul fotbalist Cornel Dinu a făcut și primele declarații după operație. Spune că a avut noroc și că nu vrea să se gândească la faptul că fratele și tatăl lui au murit de cancer la colon.

„Am avut noroc cu prietenul meu G. C. A venit aseară, la ora zece, special pentru mine, după o zi întreagă de consultații ca să mă examineze și apoi să mă opereze… e cel mai bun gastroenterolog din România… el mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009… Mi-a explicat că 10% problemele astea sunt de la esofag, 60% de la stomac și 30% de la colon.

Nu vreau să mă gândesc că și tata, și frate-miu, au murit din cauza cancerului de colon. Gabi e un tip nemaipomenit… un medic excepțional… îl cunoaște toată România… Mare rapidist, îl iubea pe Fănuș Neagu… Mi-a zis că pentru alt dinamovist în afară de mine nu făcea efortul ăsta… Nu cred că mă lasă acasă până după Paște', a declarat Cornel Dinu.

„N-am mâncat nimic de două zile, sunt hrănit și hidratat prin perfuzii'

După ce a stat o noapte la Reanimare, Cornel Dinu a fost dus într-o rezervă de la geamul căreia se vede stadionul Dinamo. Fostul fotbalist susține că îi e greu să privească starea în care se află acum locul în care a jucat atâtea meciuri.

„Îmi face rău să mă uit la stadionul tinereții mele… a ajuns o ruină. Nici nu mă pot mișca deocamdată din pat, n-am mâncat nimic de două zile, sunt hrănit și hidratat prin perfuzii', a mai spus el.

Sursă foto: Hepta, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton