Friptură la cuptor, după rețeta lui Horia Moculescu. La ce trucuri apelează în bucătărie: „Secretul meu culinar acesta este, faptul că...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Friptură la cuptor, după rețeta lui Horia Moculescu. Am aflat cum prepară Horia Moculescu friptura și la ce trucuri apelează în bucătărie. Horia Moculescu este un bucătar desăvârșit! Veteranul muzicii a vorbit, într-un interviu pentru viva.ro, despre secretele sale culinare și a dezvăluit cum face o friptură moale și delicioasă, la care poftesc toți cei care i-au călcat pragul casei. Iată ce rețetă are pentru cea mai gustoasă friptură!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Friptură la cuptor, după rețeta lui Horia Moculescu. Renumit pentru preparatele sale incredibile, compozitorul ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale din bucătărie. Veteranul muzicii ușoare a vorbit despre felul în care prepară celebra sa friptură senzațională la cuptor, ca ea să iasă moale și delicioasă.

15232097_10208614954035169_8119515341798968480_n15232097_10208614954035169_8119515341798968480_n

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu: 'Seamănă foarte bine cu tatăl lui, iar umorul…'

Citește și: Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună: „Muzica n-are granițe, bariere și vârstă'

Citește și: Cum s-au cunoscut Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei: „Avem și momente de tensiune, de ceartă'. Ce spune despre copii / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan recunosc că și-au neglijat viața de cuplu, pentru cea de părinți: „Și noi facem parte din categoria…'. Cum își educă cei trei copii / EXCLUSIV

Friptură la cuptor, după rețeta lui Horia Moculescu

Horia Moculescu poate concura cu orice bucătar celebru. Compozitorul ne învață cum să facem o friptură senzațională. Într-un interviu pentru viva.ro, celebrul muzician a dezvăluit unul dintre secretele sale culinare. Veteranul muzicii ușoare își ospătează mereu invitații cu cele mai delicioase preparate. Una dintre specialitățile sale este friptura la cuptor. Horia Moculescu a dezvăluit care este secretul celebrei sale fripturi, atât de apreciată de cei dragi. Compozitorul ține carnea la baiț, înainte să o pună la cuptor, și mai deține încă un truc: preferă să o prăjească puțin într-o tigaie.

„Eu prepar niște fripturi senzaționale. Cel puțin așa spun invitații care o mănâncă. Dar trebuie să știți că fripturile speciale se fac la cuptor. Ca un secret, trebuie să știți că eu o prăjesc puțin înainte, într-o tigaie, și o fezandez cu de toate, cu vin, cu mirodenii. Pun de toate, de la boia, la cucurma. Însă depinde și ce pui alături de friptură. De pildă, eu nu pun niciodată cimbru la cuptor', a declarat Horia Moculescu, pentru viva.ro.

La ce trucuri apelează Horia Moculescu în bucătărie pentru o friptură gustoasă

Compozitorul Horia Moculescu a dezvăluit și modul în care trebuie preparată carnea, pentru a fi moale, numai bună de mâncat. Și ca friptura să se topească în gură, compozitorul o ține la baiț timp de cel puțin trei ore.

'Înainte să prepar carnea, indiferent de care este, eu o țin la baiț timp de trei sau patru ore, să fie moală și bună. Dar nici prea moale. Și abia după aceea o prăjești în tigaie. O perpelești bine pe toate părțile. Și abia după ce s-a prăjit bine, pe o parte și pe alta, o pui la cuptor. Mie îmi place și carnea de porc să fie puțin rozalie, nu neapărat albă. Dar dacă vrei să o consumi rece, poți să o faci albă. Depinde de gustul fiecăruia. Secretul meu culinar, dacă vreți, acesta este, faptul că țin carnea la baiț și că o perpelesc puțin pe o parte și pe alta…', a declarat Horia Moculescu.

Horia Moculescu i-a renovat camera fiicei sale

Horia Moculescu și-a crescut fata singur, de când a divorțat de soția lui, Mariana. Acesta i-a renovat fiicei sale, Nidia, o cameră din locuința în care stau, din zona Brezoianu.

„I-am renovat Nidiei camera. Mai trebuie să îi vină un șifonier, pe care l-am comandat', ne-a mai spus artistul.

Horia Moculescu a lansat o piesă cu Smiley

Horia Moculescu a avut o colaborare inedită la finalul anului trecut. Celebrul compozitor a lansat o melodie alături de Smiley. Aceasta este și prima piesă a lor împreună. Cei doi artiști au înregistrat piesa „Și astăzi, și mâine’, inspirată dintr-o poveste adevărată.

Cei doi artiști au vorbit despre colaborarea inedită, declarând că melodia este extrem de emoționantă. Smiley și Horia Moculescu sărbătoresc împreună emoția și arta muzicii prin lansarea piesei „Și astăzi, și mâine’. Melodia a fost lansată pe canalul de Youtube al lui Smiley.

E o piesa modernă, de factură americană, pentru un solist la mare vogă. Este o piesă de dragoste, foarte frumoasă, cu versurile Danei Dorian‘, declara artistul.

Acesta a mărturisit că piesa a fost inspirată dintr-o poveste emoționată. „M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestrație, și versuri. E o piesă deosebită și îi mulțumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper ca oamenii să aprecieze pur și simplu muzica, să treacă peste limita pe care o așază timpul și percepția asupra lui. Muzica n-are granițe, bariere și vârstă. Muzica este și atât!’, a declarat Smiley.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton