Corina petrece ca un Rockstar

 Adina Rosetti
.

La Romanian Music Awards, Corina a aratat ca e un adevarat rockstar! Si nu doar prin tinuta extravaganta ci si prin atitudine si modul in care a petrecut pana dimineata alaturi de Rockstar Angels si de alte vedete ca Sore sau Fly Project.

Corina petrece ca un Rockstar

Ingerii Rockstar au incins atmosfera toata noaptea la party-ul de lansare a celebrei bauturi energizante din cadrul RMA, iar vedetele s-au lasat cuprinse de beat-urile lui DJ Andi.

[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Romanian Music Awards 2013

Fly Project a petrecut alaturi de ingerii' Rockstar la Romanian Music Awards

Fly Project nu a rezistat invitatiei lansate de Rockstar Angels si impreuna au incins atmosfera la RMA, la petrecerea privata de lansare a energizantului in Romania. Invitatii, printre care s-au numarat vedete ca  Sore, Corina sau Vlad Craioveanu, au dovedit ca stiu sa petreaca precum starurile rock, dansand toata noaptea pe ritmurile lui DJ Andi. Petrecerea  s-a intins pana dimineata, fiind doar un preview a ceea ce pregatesc „ingerii' Rockstar toamna aceasta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton