ANDREEA MARIN: "Infidelitatea nu e motiv de divort, agresivitatea da!"

 Adina Rosetti
.

Fosta zână a surprizelor a fost invitată la emisiunea pe care Teo Trandafir o are la Kanal D, unde a vorbit despre infidelitate, despre agresivitate şi despre multe alte situaţii dintr-un cuplu.

 

marin3_01_ef79b09b71

 

 

Extrem de emoţionată, Andreea Marin şi-a deschis sufletul în platoul emisiunii „Teo Show”. Ea a vorbit, printre altele, despre infidelitatea şi agresivitatea în cuplu. Dat fiind că despre fostul ei soţ, Ştefan Bănică, s-a tot spus că i-ar fi fost infidel şi că ar fi fost şi violent în relaţiile sale amoroase, declaraţiile fostei zâne a surprizelor au căpătat o şi mai mare încărcătură.

Întrebată despre infidelitate, Andreea Marin a spus:

„E mai uşor atunci când nu ai un copil să spui pe loc la revedere. Când ai un copil, te gândeşti de două ori şi îţi spui că poate omul de lângă tine va aprecia că ai trecut peste. Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu”.

Mai mult pe libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton