Cum arată Corina Dănilă fără machiaj la 51 de ani: ”Nu mă simțeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Corina Dănilă fără machiaj la 51 de ani. Corina Dănilă nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind una dintre îndrăgitele actrițe și totodată prezentatoare TV. A cucerit de-a lungul anilor publicul larg cu aparițiile sale, însă nici acum, la cei 51 de ani, nu se lasă mai prejos. Recent, le-a demonstrat fanilor că frumusețea nu are mereu nevoie de îmbunătățiri prin cabinetele medicilor esteticieni. Iată cum arată nemachiată! Poza a luat pe mulți fani prin surprindere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita Corina Dănilă a fost înlocuită la cârma emisiunii „Gala umorului' de la TVR 1, cu Mirela Zeța. A rămas fără emisiune și rolul de prezentator TV, însă în continuare are o mulțime de proiecte în desfășurare. De asemenea, este extrem de activă în mediul online, pe rețelele de socializare, fiind urmărită de peste 67.000 de oameni.

whatsapp-image-2023-04-07-at-13.14.37-3whatsapp-image-2023-04-07-at-13.14.37-3

Într-adevăr, nu mai face parte din proiectul de la televiziunea publică, însă Corina Dănilă continuă să urce pe scenă și să își încânte fanii, la teatru, cu piese una și una. Ba mai mult, nu ezită să împărtășească cu fanii din mediul online diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Spre surprindera tuturor, recent a demonstrat că este și o gospodină desăvârșită.

Citește și: Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme și ce dietă ține acum: „Evit la maximum…' / EXCLUSIV

Citește și: Corina Dănilă a vorbit deschis despre afecțiunea de care suferă: „A început să avanseze”

Citește și: Oana Radu, cu abdomenul la vedere, după operația de abdominoplastie: „Am așteptat 29 de ani să postez asta”

Citește și: Ce dietă urmează Monica Anghel pentru a nu se îngrășa la loc: „Când simt nevoia de dulce…”

Cum arată Corina Dănilă fără machiaj la 51 de ani

Nu o dată, ci de mai multe ori le-a prezentat fanilor diverse preprate culinare extrem de sănătoase. Ei bine totuși, printre delicii, marea ei comunitate a observat cu ușurință că nu este machiată, astfel că secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt. La cei 51 de ani, Corina Dănilă se poate lăuda fără doar și poate cu asepctul ei fizic.

Are un ten curat, luminos și lipsit de imperfecțiuni, iar asta fără a apela de-a lungul vieții la intervenții și operații estetice. Cei care o urmăresc în mediul online au apreciat deschiderea sa față de ei, dar și faptul că nu se ferește să își arate 'adevărata față'. Și, așa cum era de așteptat, frumusețea ei i-a făcut pe mulți să o complimenteze și să lase mesaje frumoase despre ea.

„Omul sfințește locul!', zice o vorbă din bătrâni.. Corectitudinea și devotamentul în tot ce fac, acestea au fost și sunt coordonatele vieții mele. Așa sunt construită și, chiar dacă aceste principii au căpatat proporții aproape obsesive, nu am de gând să le „îndulcesc', așa că voi continua să fac totul cu bucurie, cu credință și cu drag de oameni!', a scris Corina pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Corina Dănilă: 'Nu mă simțeam foarte bine în pielea mea'

Corina Dănilă s-a confruntat în urmă cu mai mulți ani cu kilograme nedorite în plus, ceea ce a dus și la o serie de afecțiuni din punct de vedere al sănătății. Ei bine, conștientă de faptul că problemele pot fi din ce în ce mai serioase, a decis că este momentul să ia o decizie în acest sens. Zis și făcut! Într-un an a dat jos în jur de 20 de kilograme, schimbare vizibilă, care acum o face să se simtă bine în pielea ei, fiindc fericită și împlinită.

Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivaţia legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam', povestea Corina Dănilă în anul 2020.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton