Adriana Trandafir a răbufnit la "Te cunosc de undeva" în timp ce pregătea momentul lui CRBL: "Te dau afară!"

 Dumitrache Laura
.

Adrian Trandafir face parte din echipa de transformare a emisiunii Te cunosc de undeva. Zilele trecute, vedeta a răbufnit în timp ce pregătea echipa formată din CRBL și Radu Țibulcă. Adrian Trandafir le-a cerut celor doi concurenti să fie atenți la numărul lor, iar CRBL a primit chiar o avertizare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Te cunosc de undeva, sezonul al 19-lea a început pe 1 aprilie, iar telespectatorii au avut parte de mari surprize. CRBL face echipă cu Radu Țibulcă, iar în cea de-a doua gală, cei doi au primit una dintre cele mai dificile referinte de la ruleta personajelor, o melodie de-a artistului indianului Daler Mehndi.

adriana trandafir te cunosc de undeva emisiuneadriana trandafir te cunosc de undeva emisiune

Adriana Trandafir este profesor de actorie la Te cunosc de undeva și a avut un moment de răbufnire în timp ce încerca să pregătească momentul lui CRBL. Vedeta l-a avertizat pe artist să fie atent la numărul lui.

Citește și: Nicole Cherry, momente grele la Te cunosc de undeva!: „Mi se face rău! Mi-au transpirat mâinile” Reacția incredibilă a Andreei Bălan

Citește și:Care sunt cele mai mari temeri ale concurenților de la Te Cunosc de Undeva, în sezonul 19: „Am un mix de emoții. O să-mi fie greu să…'

Citește și:De ce a acceptat Mihai Petre să facă parte din juriul Te cunosc de undeva, sezonul 19: „Recunosc că a fost o provocare. Am testat asta'

Citește și:Ce relație au fiicele lui Pepe din prima căsnicie cu fratele lor mai mic: „Singurele gelozii care încă există și sunt evidente sunt…'. Detalii despre noul sezon Te cunosc de undeva / EXCLUSIV

Adriana Trandafir a răbufnit la „Te cunosc de undeva” în timp ce pregătea momentul lui CRBL

Adriana Trandafir face parte din echipa de transformare de la Te cunosc de undeva și este profesor de actorie. În cea de-a doua gală a sezonului 19-lea, a emisiunii, Adriana Trandafor a răbufnit în timp ce îi pregătea numărul lui CRBL.

Artistul face echipă cu Radu Țibulcă, iar cei doi au primit provocarea de a-l imita pe artistul indian Dale Mehndi. Crina Mardare, Adriana Trandafir și Ioana Macarie, respectiv profesorii de canto, actorie şi coregrafie au făcut tot ce le-a stat în putință ca să-i ajute. Momentul integral poate fi urmărit sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Actrița i-a dat o avertizare lui CRBL, care continua să glumească cu colegul lui. „Te dau afară! Pe bune! Sunteți ca Stan și Bran! Stan și Bran într-o variantă modernă. Poveste, nu! Versuri, nu! Coregrafie, nu! Nu știu ce să spun! Sunt îngândurată.

Radu Țibulcă: „Facem panaramă”

La sfârșitul orei de antrenament, Radu Țibulcă nu s-a putut abține și a făcut o glumă, în speranța că provocarea le va aduce noroc. CRBL și Radu Țibulcă vor interpreta melodia  „Tunak Tunak Tun, cântată de artistul indian Daler Mehnidi. „Când Dumnezeu îți dă lămâi, trebuie să faci limonadă. Noi, dacă ne-o dat piesa asta, facem panaramă, a spus Radu Țubulcă. Ei bine, se pare că momentul chiar a fost unul senzațional, iar juratul Mihai Petre a rămas impresionat.

E incredibil! Este cea mai grea jurizare din viața mea! E un contrast fantastic! Exact cum era între personaje. (…). Atmosfera pe care ați creat-o este genială, eu m-am distrat maxim!, a exclamat Mihai Petre. Telespectatorii pot vedea sâmbătă, de la ora 20.00, cea de-a doua gală a emisiunii Te cunosc de undeva, sezonul 19.

Cine sunt concureții de la Te cunosc de undeva, sezonul 19

Te cunosc de undeva, sezonul 19, a avut premiera pe 1 aprilie 2023, iar telespectatorii au avut parte de numeroase surprinze. Jurații emisiunii sunt Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și noul personaj este Mihai Petre.

În noul sezon, Zarug le va interviuri concurentilor, iar Pepe și Alina Pușcaș sunt gazdele show-ului. Așadar, concurentii care participă în sezonul 9, la Te cunosc de undeva sunt Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina Stroe, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Condruta Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae și Misha și Amna.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton