Connect-R are probleme de sănătate cu rinichii, din cauza epuizării: „A fost unul dintre cei mai grei ani ai mei”

 Ifrim Georgiana
.

Connect-R, probleme de sănătate din cauza epuizării. Recent, cunoscut artist a susținut că anul 2022 a fost unul destul de aglomerat, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Pe lângă gastrita cu care a fost diagnosticat, se pare că artistul a avut și altă afecțiune medicală. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vara acestui an, Connect-R a aflat că suferă de gastrită. Artistul susținea că, timp de mai bine de un an, a trăit „în calvar', motiv pentru care a decis să facă câteva investigații medicale. Tot atunci, acesta a aflat că are intoleranță la gluten, așa că a fost nevoit să facă mari schimbări în regimul alimentar. Într-un interviu recent, artistul a povestit că anul 2022 a fost unul plin de concerte și proiecte, motiv pentru care s-a confuntat cu o nouă problemă medicală.

conn9conn9

Connect-R, probleme de sănătate din cauza epuizării. După relaxarea măsurilor epidemiologice, artistul a fost nevoit să onoreze toate concertele din urmă. Pe fondul epuizării și a stresului, starea de sănătate a acestuia a avut de suferit.

Citește și: Ce mesaj a primit Connect-R de la tatăl lui, de ziua lui:„Mă rog să îi dea Dumnezeu înțelepciune ca să biruiască ispitele'

Citește și: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?” Connect-R nu ține post, deși este foarte credincios:

Citește și: Cătălin Botezatu s-a împăcat cu tatăl lui. Cei doi s-au operat în aceeași zi:„L-am salvat pe ultima sută de metri'

Citește și: Simina Loica încă se mai vede cu Alex Zănoagă, fostul soț, deși Alex Bobicioiu e gelos:”Avem o legătură…”

Connect-R are probleme de sănătate cu rinichii, din cauza epuizării

Cântărețul s-a confruntat cu o problemă renală, având în vedere programul încărcat pe care l-a avut. Acesta a descris anul 2022 drept unul „greu', căci a susținut concerte în toate colțurile țării, dar s-a ocupat și de alte proiecte de televiune. Pe lângă asta, acesta a făcut parte din distribuția filmului „Două inimi', acolo unde joacă un rol principal.

„A fost poate unul dintre cei mai grei ani ai mei. Am muncit foarte mult. Din cauza concertelor foarte multe, am avut și ceva probleme de sănătate. Mai precis, probleme cu rinichiul drept.

Înainte de pandemie, s-au amânat multe joburi și odată cu revenirea la libertate s-au cumulat concertele dinainte cu cele după. Acum sunt bine', a spus artistul, potrivit impact.ro.

„Aștept criticile de la Maya'

Connect-R a mărturisit că fiica sa este cea care îi oferă sfaturi cu privire la rolul pe care îl joacă în filmul „Două inimi'. Deși nu este obișnuit cu aceste gen de rol, artistul a reușit să se transpună în pielea personajului.

„E caterincă, a fost greu, eu sunt moale, nu-s dur, dar sper să-mi fi făcut treaba. Aștept criticile de la Maya, ea e singura care-mi spune adevărul tot timpul. Dar am puterea de a mă transpune în pielea oricărui personaj, e una dintre calitățile mele chiar și-n muzică. Slavă Domnului, că pot să o fac', a completat acesta.

Fiica artistului se lansează în muzică

În 2023, Maya, fiica lui Connect-R și a fostei sale soții, Misha, își face debutul în muzică. Se pare că micuța a moștenit talentul tatălui ei și își dorește să-i calce pe urme.

„Am foarte multe proiecte pentru anul 2023. Lansez un album nou, se lansează o piesă de-a Mayei. Dar nu putem da prea multe din casă. Cu siguranță vom cânta și amândoi (n.r. el cu Maya). Maya e poate chiar mai talentată decât noi, la pian are rezultate extraordinare', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton