Concerte, artificii si o tombola aniversara cu mii de castigatori doar la AFI Palace Cotroceni pe 1 Decembrie

 Revista VIVA
.

Cei care merg la AFI Palace Cotroceni pe 1 Decembrie au toate sansele sa plece acasa cu zambetul pana la urechi, o masina nou-nouta sau o excursie in Grecia in prag de sarbatori. Cel mai mare centru comercial din tara va sarbatori implinirea a doi ani de activitate, motiv pentru care le-a pregatit vizitatorilor o serie de momente inedite plus mii de premii surpriza.


AFI Palace Cotroceni a gasit antidotul plictiselii aducandu-i in fata vizitatorilor pe cei mai in voga artisti ai momentului veniti sa cante si sa se distreze impreuna cu fanii lor. De Ziua Nationala a Romaniei, CRBL, Horia Brenciu si La-la Band sunt pregatiti sa incinga atmosfera cu un show de zile mari.

In plus, un maraton de evenimente interactive se va desfasura pe tot parcursul zilei: seminarul Happy Baby Day, patinaj artistic, dans sportiv pentru copii, un eveniment Gymoboland, spectacole de acrobatie, concertul La-la Band (cu incepere de la ora 17:00), concertul CRBL (cu incepere de la ora 19:00), concertul Horia Brenciu (cu incepere de la ora 20:00) si marea extragere (dupa ora 21:00).

Unul dintre cele mai inedite momente va fi aprinderea luminilor de Craciun, un spectacol impresionant de lumini ce va incepe cu aprinderea beculetelor montate pe fatada exterioara Imax, va continua cu un joc de artificii in aer liber, iar ulterior cu activarea luminilor si decoratiunilor din interiorul centrului comercial. Savoarea momentului va fi dublata de taierea a doua torturi aniversare din care vor putea gusta toti vizitatorii mall-ului.

Seara se va incheia cu o tombola aniversara la care toti cei inscrisi vor fi premiati, fara exceptii!

Vizitatorii mall-ului care vor efectua cumparaturi in valoare de minimum 200 de lei in perioada 15 noiembrie – 1 decembrie si se vor prezenta la unul dintre cele trei birouri de informatii din AFI Palace Cotroceni cu bonurile de cumparaturi emise in aceasi zi, vor fi inscrisi automat in tombola aniversara.

Participantii la tombola vor putea castiga o Toyota Auris, un Peugeot 308, excursii in Grecia sau unul dintre miile de premii puse in joc: electrocasnice, electronice, cosmetice, vouchere de cumparaturi, jocuri, jucarii, gadget-uri si multe alte premii de valoare.Nu uitati la tombola AFI Palace Cotroceni, toti participantii sunt castigatori!

Partenerii evenimentului sunt: Lasermaxx, The Body Shop, Lee Cooper, Kenvelo, Tom Tailor Casual, Tom Tailor Denim, Marionnaud, Ice Rink, Mega Karting, Cavaliere, Lotto, Stonefly, Okaidi, Ecco, Optiplaza, Plusoptic, Sephora, Sabon, Next, Shish, New Look, Pure Health& Fitness, MBT, Gett’s Color Bar, Fox, House of Art, IStyle, Timberland, Clarks, Intersport, Gymboland, Carturesti, Garderoba, Police, GMT Greenwatch, Miniblu, TinaR, Veronesse, Sunshine, Pada Murre, Noriel Toys, No Mas Vello, NORDSEE, Azzurro Il Venetiano, C&A, Animax, Village Club, real hypermarket, Pepper, Flanco, Premaman, Cropp Town, Reserved, Bella Rosa, Shoe Art, Guy Laroche, Salomon, Peoples Fashion, Optiblu, Calzedonia.

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket real-,  deschis 24/7; 20 de sali decinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric si o pista de karting.

Un alt aspect de interes al Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.

PROMO
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton