De sarbatori si nu numai

 Revista VIVA
.

Ador luna decembrie! Poate pentru cadouri, poate pentru starea asta minunata din perioada pregatirilor de Sarbatori, poate pentru ca iar vad la televizor filmele care, desi reluate cu ocazia Craciunului, culmea!, nu si-au pierdut totusi farmecul…

E luna in care te gandesti sa schimbi ceva la tine, sau la altii, sa aduci ceva nou in viata ta sau, pur si simplu, sa scapi de ceva vechi. Unii isi schimba casa (asa cum se-ntampla cu frumosii Adela si Radu care si-au cumparat prima lor casa – pag. 44), altii se hotarasc sa devina parinti cum e cazul Giuliei (pag. 26). Chiar si blonda Roxana Ionescu s-a gandit sa faca o schimbare si a pozat cu o peruca neagra (pag. 88) cu care ii sta surprinzator de bine!
Tuturor ni se intampla ca, periodic, sa vrem altceva, ceva nou, ceva diferit in viata. Sa fie o dovada de nestatornicie? Ma indoiesc. Oamenii care isi fac viata mai bogata, care aleg sa traiasca emotii noi, sunt mult mai frumosi.
Imi place sa ma uit pe fotografii de epoca si sa vad chipuri mai tinere sau mai putin tinere, remarcand, de fiecare data, ce face diferenta intre ele: privirea. Ea iti spune cine a trait si cine nu, cine s-a bucurat si cine nu. Privirile oamenilor din fotografii sunt cele care tradeaza, chiar si pe o singura hartie invechita, felul in care acestia au stiut sa-si traiasca viata. Asa incat va doresc priviri senine si emotii noi in anul ce vine, iar Sarbatorile sa va fie… glamour, cum altfel? La multi ani!
 

Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton