Ce compromis a făcut Cristina Cioran în relația cu Alex Dobrescu, de dragul fiicei lor: „Nu este treaba mea cu cine se întâlnește”

 Ifrim Georgiana
.

Ce compromis a făcut Cristina Cioran în relația cu Alex Dobrescu, de dragul fiicei lor. Actrița și tatăl fiicei sale s-au despărțit în urmă cu două luni, după o relație care a durat mai bine de doi ani. Deși cei doi își făceau planuri de nuntă, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în relația lor, astfel au decis să se separe. Recent, frumoasa actriță a făcut noi declarații despre despărțirea de Alex Dobrescu, susținând că face tot posibilul ca figura paternă să fie prezentă în viața micuței Ema. Iată ce a spus aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 20 octombrie, Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale. La nici o lună distanță, cei doi s-au despărțit cu mare scandal și și-au adresat acuzații grave. În timp ce actrița a susținut că își dedică tot timpul creșterii fiicei sale, fostul ei iubit a fost surprins la brațul altei femei și a avut repetate probleme cu legea. Cu toate acestea, Cristina Cioran a mărturisit că încearcă să păstreze o relație civilizată cu Alex Dobrescu și nu-și dorește să-l îndepărteze din viața fiicei lor.

cior10cior10

Ce compromis a făcut Cristina Cioran în relația cu Alex Dobrescu, de dragul fiicei ei. Deși exclude categoric ideea unei împăcări, actrița a mărturisit că își dorește să rămână în relații bune cu tatăl fiicei sale, conștientă fiind că lipsa figurii paterne își poate pune definitiv amprenta în dezvoltarea copilului.

Citește și: Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor:”Nu mi s-a dat acordul”

Citește și: Ce spune Cristina Cioran despre o nouă relație, după separarea de Alex Dobrescu:”Despărțirea asta a fost cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat”

Citește și: De ce a divorțat Sonia Trifan de Andrei Neagoe. Cum a încercat să-și salveze căsnicia:„Chiar m-am speriat și…'

Citește și: Cătălina Ponor a născut un băiețel:”Noi am făcut acest miracol”

Ce compromis a făcut Cristina Cioran în relația cu Alex Dobrescu, de dragul fiicei ei

Actrița nu mai ia în calcul ideea unei împăcări cu Alex Dobrescu, însă continuă să se întâlnească cu acesta și vorbesc prin videocall, pentru ca bărbatul să fie prezent în viața fiicei lor. Cristina Cioran a refuzat să comenteze relațiile pasagere ale lui Alex Dobrescu, susținând că ambii sunt liberi să-și refacă viața sentimentală.

„Nu comentez, fiecare e liber să aibă relații cu cine își dorește. Nu este treaba mea cu cine se întâlnește și nici a lui cu cine mă întâlnesc eu. Uneori intrăm pe videocall și ne vedem și în persoană.

Nu regret absolut nimic! Am mici păreri de rău că nu sunt mai drastică uneori și mai hotărâtă. Eu nu îmi doresc o împăcare pentru că nu se mai poate reface ce s-a stricat. Fiecare înțelege ce vrea. El dorește împăcare, dar nu se poate. Este deteriorat totul prea tare și nu se poate reface. Nu este doar o rană care se poate coase sau vindeca.

Tot ce-mi doresc pentru fetița mea este să crească sănătoasă și iubită de părinți și să aibă imaginea tatălui său plină de dragoste și respect, ca la rândul ei să aleagă doar prieteni și parteneri care îi pot oferi dragoste ai respect. Vreau ca Ema să aibă parte să vadă cum e dragostea adevărată pentru a putea compara', a susținut Cristina Cioran, potrivit click.ro.

Cum a petrecut actița Crăciunul

Cristina Cioran a sărbătorit Crăciunul alături de fiica și mama ei, la Constanța. În prezent, actrița locuiește la cea care i-a dat viață și este ajutată de aceasta atunci când are de susținut spectacole.

„Sunt foarte bine, liniștită și bucuroasă că suntem sănătoase și că Ema se dezvoltă, crește. E așa frumos să vezi în fiecare zi că mai pune o piesa de puzzle pe masa dezvoltării ei intelectuale. E foarte deșteaptă și prezentă în tot ceea ce fac.

Foarte plăcut a fost de Sărbători pentru că am fost liniștite și sănătoase. Am fost la Constanța la mama unde merg în fiecare an, acum al doilea Crăciun cu Ema. De data asta cu final fericit, anul trecut a fost în spital, cu Covid', a încheiat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton