Coca-Cola a aprins luminile de sărbătoare

 Adina Rosetti
.

După ce a străbătut întreaga ţară, caravana Coca-Cola a dus sărbătoarea Crăciunului în satul Pietroasele, judeţul Buzău, care, pentru prima dată în ultimii ani, a fost împodobit cu lumini de sărbătoare. Peste 1.000 de localnici au întâmpinat caravana Coca-Cola şi s-au bucurat de surprizele aduse de aceasta.

 

Caravana Coca-Cola la Pietroasele_Delia Matache

Caravana Coca-Cola la Pietroasele_Delia Matache

Pentru locuitorii satului de la poalele dealului Istrița, Crăciunul a venit în acest an odată cu sosirea caravanei Coca-Cola. Marţi seară, localnicii s-au strâns în centrul satului, împodobit în lumini de sărbătoare, şi au asistat la un program special de Crăciun, în care vedete au fost Delia Matache şi Dan Finţescu.

Caravana Coca-Cola la Pietroasele_Dan Fintescu

Caravana Coca-Cola la Pietroasele_Dan Fintescu

Luminile în satul Pietroasele au fost aprinse cu ajutorul a peste 23.000 de consumatori, care au întâmpinat caravana Coca-Cola pe tot traseul ei prin București, Ploiești, Timișoara, Cluj și Iași. Ei au donat energie la automatul special creat de Coca-Cola pentru a ajuta la împodobirea satului din județul Buzău.

 

În luna noiembrie, consumatorii Coca-Cola au putut propune, timp de zece zile, pe blogurile partenere ale campaniei şi pe pagina de Facebook Coca-Cola, poveşti ale satelor unde ar dori să ajungă caravana Coca-Cola. Dintre sute de propuneri, povestea satului Pietroasele a fost aleasă după ce a impresionat juriul special format din jurnalişti, bloggeri şi reprezentanţi ai companiei.

Caravana Coca-Cola la Pietroasele_Alex Dima

Caravana Coca-Cola la Pietroasele_Alex Dima

Sătenii se vor bucura de luminile de sărbătoare până la finalul anului. Pentru sprijinirea pe termen lung a comunității locale, Coca-Cola va demara, la începutul anului viitor, un proiect de dotare a satului cu panouri fotovoltaice.

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton