Cele mai frumoase coafuri şi machiaje ale vedetelor în 2013

 Adina Rosetti
.

Anul 2013 a fost unul in care am admirat nenumarate ţinute frumoase si spectaculoase purtate de vedete, dar nici cand vine vorba despre machiaj si coafuri, nu s-au lasat mai prejos! Iata o selectie a celor mai reusite look-uri ale celebritatilor de la Hollywood!

 

bucle lejere

 

Bucle lejere


Preferatele vedetelor atunci cand si-au facut aparitia pe covorul rosu la evenimente importante au fost buclele lejere, care se potrivesc de minune rochiilor lungi, vaporoase, cu aer de printesa. Rihanna a facut senzatie la premiile GRAMMY renuntand la obisnuitul ei look rebel si optand pentru unul ultra-feminin: rochie lunga, rosie, „asortata” cu bucle lejere, in valuri. Si Amanda Seyfried si Jessica Alba au stralucit la ceremonia Globurilor de Aur, adoptand aceeasi reteta!

 

coc balerina

 

Cocul de balerina

Jennifer Lopez este sexy orice ar face si oricum si-ar aranja parul! Trasaturile ei perfecte si exotice au fost pusen in valoare de un coc simplu de balerina, la Globurile de Aur, in timp ce frumoasa Amanda Seyfried a preferat unul ceva mai complicat, atunci cand si-a facut aparitia la Critics Choice Movie Awards.

 

impletituri

Impletituri

 

Pe langa bucle si cocuri, pe locul trei in topul preferintelor vedetelor se afla impletiturile. O coafura extrem de versatila, care poate fi realizata in moduri foarte diferite, de la cocul aparent neglijent cu suvite rebele al lui Jennifer Lawrence, pana la coafura cuminte ca de scolarita a lui Keira Knightley sau cea a lui Taylor Swift.

BEAUTY TREND: Vedetele adoră împletiturile!

Kerry

Dark Beauty

Fara indoiala, revelatia acestui an a fost Kerry Washington, „descoperirea” lui Quentin Tarantino, care a distribuit-o in „Django Unchainned”, film ce i-a adus recunoasterea internationala! Frumoasa actrita de culoare a reusit de fiecare data sa fie o aparitie fabuloasa si impecabila atat din punct de vedere vestimentar, cat si al machiajului sau coafurii. Kerry isi accentueaza ochii superbi si foloseste un ruj natural, pe nuante subtile de roz.

MODA 2013 Kerry Washington: Rochii de seara super-colorate

 

 

par tapat

Par tapat

 

Pare ciudata sa le vedeti alaturate pe Miley Cyrus si pe Naomi Watts, nu-i asa? Prima este adepta unui stil rebel, de multe ori la limita vulgaritatii, in timp ce cea de-a doua este intruchiparea stilului si a bunului gust… Cu toate acestea, iata-le pe cele doua vedete cu o coafura asemanatoare, cu parul ridicat in sus si puternic tapat in fata. Care dintre ele va place mai mult?

Foto: Hepta

Cele mai frumoase ţinute pe covorul roşu în 2013

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton