Claudia Schiffer, complet goală pe coperta Vogue la 48 de ani!

 Oana Pantazi
.

Au trecut mai bine de 30 de ani de când super modelul Claudia Schiffer și-a început cariera și iată că încă face furori… Aceasta a pozat complet goală pe coperta revistei Vogue la 48 de ani și arată senzațional!

Anul încă nu s-a terminat și Claudia Schiffer a apărut deja de patru ori pe copertele unor reviste prestigioase, un număr mai mult decât impresionant, dat fiind că super modelul are 48 de ani și mai bine de trei decenii de când și-a început cariera! Claudia a fost descoperită într-un club de noapte din Germania, la vârsta de 17 ani, și la scurt timp după aceea a devenit favorita lui Karl Lagerfeld.

Claudia Schiffer arată ca în tinerețe

Claudia Schiffer va apărea pe coperta Vogue Italia pe 6 august, ea fiind fotografiată complet dezbrăcată de către Collier Schorr. În una din cele două variante de copertă, supermodelul își ascunde în mod ingenios părțile intime cu un clutch, o pereche de pantofi și un sacou, iar în cealaltă, Claudia este îmbrăcată doar cu sacoul Saint Laurent și poartă o pereche de stiletto super sexy.

Pentru același număr de Vogue (revista va avea două coperte diferite) a pozat și o altă veterană a modelingului – este vorba despre Stephanie Seymour, care poartă doar o… curea și se ascunde strategic în spatele aparatului foto. să mai adăugăm că Stephanie are 51 de ani? Nu are rost, pentru că în ceea ce o privește atât pe ea, cât și pe Claudia Schiffer, vârsta e doar un număr!

Claudia Schiffer, pe coperta Vogue Italia la 48 de ani!Claudia Schiffer, pe coperta Vogue Italia la 48 de ani!

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton