Triunghi amoros la Puterea Dragostei. Jador a aflat că Ella joacă la două capete și că vorbește cu None

 Stamen Diana
.

Ella, concurenta de la 'Puterea Dragostei', a recunoscut că este atrasă de Jador, însă acesta nu i-a acordat prea multă atenție. Recent, concurentul a aflat că bruneta vorbește cu None, fostul concurent din sezonul 1, iar acesta a confirmat.

O ceartă s-a iscat între Ella și Jador de la Puterea Dragostei. Concurentul i-a reproșat bruntei, care susține că-l place, că nu este tocmai o femeie cuminte, iar atunci când sunt în afara emisiunii nici nu-l bagă în seamă. Mai mult, Jador a spus că Ella vorbește cu None, fostul concurent din primul sezon. 'Vorbește cu alți băieți. Vorbește și cu None. Am văzut eu! Îi dă mereu mesaje, discută', a spus Jador.

None a confirmat că vorbește cu Ella de la Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro. 'Vorbesc cu Ella, mi-a plăcut de la început de ea, ca femeie. Este frumoasă, matură, serioasă. Am început să vorbim prin decembrie. Nu ne-am văzut însă până acum față în față', a mărturisit Mădălin None, concurent în primul sezon de la Puterea Dragostei.

Ella de la 'Puterea Dragostei' a spus cu câți bărbați s-a culcat

Jador ar fi vrut să o pună pe Ella într-o postură proastă, iar concurentul de la 'Puterea Dragostei' a dat de înțeles că bruneta nu este atât de cuminte pe cât vrea să pară. Ella a luat imediat atitudine și le-a mărturisit fetelor aflate în casă că s-a culcat cu doar doi bărbați până acum.

„Nu s-a întâmplat nimic între noi în sensul ăsta. Vă jur pe ce am mai scump, nici măcar un sărut nu s-a întâmplat între noi. Despre ce vorbim aici? Dacă știam că aici se ajunge, spuneam la început. Aia e, lumea să mă critice.

Nu sunt genul, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva. (…) Chiar sunt fată cuminte. Să vină cineva cu o dovadă că eu m-am… am avut ceva în afară de două persone, cu fostul meu logodnic și iubitul meu. Jur!', le-a povestit Ella fetelor.

FOTO: Facebook

Ella Puterea DragosteiElla Puterea Dragostei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton