Claudia Pavel vorbeşte, în premieră, despre relaţia cu Smiley: „Mă sunau fanele lui şi mă înjurau că le-am furat gagicul!”

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pavel a vorbit, în premieră pentru VIVA!, despre relaţia cu Smiley, un subiect care a făcut vâlvă acum zece ani. Toată lumea era convinsă că între Claudia – Cream pe vremea aceea- şi Smiley era mai mult decât o relaţie profesională. Cântăreaţa îşi aminteşte, amuzată acum, că era sonata des de fanele celui despre care credeau că îi este iubit şi îi reproşau că le-a furat gagicul'.

Cream si SmileyCream si Smiley

În urmă cu mai bine de zece ani, Smiley și Claudia se cunoșteau foarte bine, în timp ce trupa Simplu înregistra împreună cu Cream piesa „Jumătatea ta', compusă de Marius Moga. Acela ar fi fost moment despre care fanii şi presa credeau că a trecut graniţa profesională şi este vorba despre o relaţie amoroasă. Nici Smiley şi nici Claudia nu au confirmat niciodată că au fost împreună, însă nici nu au infirmat categoric.

„Am avut un succes nebun împreună! Am făcut turnee, au fost piese cu Moga, Smiley, CRBL… A fost o perioadă de care sunt foarte mândră, am avut mare succes. Hit după hit a ieşit, dar relaţia noastră s-a oprit cam acolo şi la o prietenie, strânsă de altfel pentru că atunci când petreci atât de mult timp cu oamenii este inevitabil să fie aşa.', a rememorat Claudia pentru VIVA!.

Smiley şi Claudia împărtăşeau doar pasiunea pentru muzică

„Dar, uitându-mă acum în trecut la vremurile alea, îmi dau seama că băieţii aştia erau atât de cuminţi… N-a îndrăznit unu să pună un deget pe mine! Eram prieteni, efectiv, mâncam din aceeaşi farfurie. Relaţia noastră era strict colegială şi artistică, erau nişte oameni cu care împărtăşeam aceeaşi pasiune nebună pentru muzică şi asta ne-a adus împreună.

Dupa care, fiecare a mers pe drumul lui. Moga şi-a făcut DeMoga (nr. casă de producţie), Smiley – HaHaha Production, eu am mers pe drumul meu. Lucrurile au evoluat pentru fiecare dintre noi. Dar spun cu mâna pe inimă că între mine şi Smiley nu a fost nimic altceva.

Îţi dai seama că nu aveam de ce să nu spunem nici unul dintre noi. Eram doi copii, chiar ar fi fost ceva mişto între noi dacă era să fie, dar nu a fost vorba despre genul ăla de relaţie. Îmi amintesc că în vremea aia mă sunau fanele lui şi mă înjurau la telefon că le-am furat gagicul. Şi îi ziceam – Doamne, Smiley, mă sună fetele că sunt îndrăgostite de tine şi sunt supărate pe mine că cică suntem combinaţi', a povestit Claudia pentru VIVA!.

Claudia nu amestecă profesia cu viaţa personală

Cântăreaţa consideră că secretul unei vieţi fericite de familie constă în limitarea ei de profesie şi puţine sunt exemplele de reuşită în acest sens.

„Când doi tineri frumoşi lucrează împreună n-au cum să nu iasă astfel de zvonuri. Dar, eu sunt old school, vin dintr-o educaţie veche şi am fost învăţată de mică să nu amestec lucrurile, personalul cu profesionalul.

Mai sunt şi cazuri fericite, vezi Andreea Bănică şi soţul ei, dar eu personal n-am putut să le combin. Mi se pare că dacă termini o relaţie cu cineva e foarte greu să mai continui relaţia profesională. Am preferat mereu ca profesia să fie profesie şi în momentul în care am închis uşa acasă să-mi văd de viaţa şi de familia mea.', ne-a mărturisit Claudia.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton