Cine e "The Motans"? Artistul a lansat hit după hit, toate melodiile lui sunt în topuri

 Pirvu Cristina
.

A avut o ascensiune profesională fulminantă, toate melodiile lui sunt în topuri, iar versurile scrise de el au ajuns citate care-i inspiră deopotrivă pe îndrăgostiți și pe cei care suferă din dragoste. Cine este Denis Roabeș, artistul The Motans? Un romantic incurabil. 

Numele The Motans este extrem de cunoscut, însă publicul nu știe aproape nimic despre tine. Care au fost începuturile tale muzicale și cât de lung și de greu a fost drumul până la succesul The Motans?

Pur și simplu am luat chitara tatălui meu și am încercat să cânt la ea. De la aceste începuturi și până la momentul actual, drumul a fost unul foarte lung, cu multe întreruperi și focusări pe alte domenii, alte activități. De greu, nu a fost greu, a fost puțin cam lung, doar până am publicat prima piesă pe YouTube. Un drum ales cu inima, de regulă, nu ar trebui să fie greu.

Cum ai ales acest nume? Știu că îți plăceau pisicile, în copilărie, dar bănuiesc că mai sunt și alte considerente care au stat la baza acestei alegeri…

Îmi plac și acum foarte mult pisicile, dintotdeauna le-am îndrăgit. Mi se pare fascinantă rasa felinelor, îmi place felul lor liber de a fi. Alegerea numelui The Motans a avut la bază și această dragoste a mea pentru pisici, dar se datorează mai mult faptului că, timp de mai mulți ani, visam constant pisici, iar în momentul în care am început să mă dedic total muzicii, aceste vise au dispărut. Mi s-a părut cumva un semn.

Acum ai o pisică?

Nu, mi-ar fi foarte greu să acord atenția necesară unei pisici în această etapă a vieții mele, sunt mai mereu plecat. În schimb, în clădirea în care locuiesc trăiește o pisicuță foarte drăguță. O găsesc mai mereu hoinărind prin fața blocului și mă opresc să o alint puțin.

Mult timp au existat comparații între The Motans și Carlas Dreams. Cum te-au influențat și cât de greu este pentru un artist nou pe piață să-și contureze o identitate muzicală?

Da, pentru că suntem ambii moldoveni și facem muzică bună. (zâmbește) Nu m-au influențat aceste comparații, nu prea cred că ele mai există. Nu aș putea să spun cât este de greu sau de ușor pentru un artist nou să-și creeze propria identitate, The Motans a avut cumva de la început o direcție clară, un drum propriu, un stil ușor de recunoscut.

Citește continuarea interviului în numărul de martie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei. 

Materialul integral îl puteți citi în numărul de martie al revistei VIVA!, care a apărut deja pe piață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton