Claudia Pătrășcanu, reacție la scandalul-monstru în care sunt implicați Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Florin Salam: "În calitate de mamă..."

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre scandalul-monstru în care sunt implicați soțul ei, Gabi Bădălău, iubita lui, Bianca Drăgușanu și Florin Salam. Claudia Pătrășcanu consideră că acest scandal care s-a lăsat cu batăie și vânătăi i-a afectat pe cei doi copii ai săi și ai lui Gabi Bădălău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că atitudinea fostului ei partener de viață, dar încă soț în acte, nu este potrivită pentru educația copiilor lor, Nicolas și Gabriel. Scandalul în care tatăl lor este implicată, împreună cu iubita lui, Bianca Drăgușanu, nu are cum să nu-i afecteze pe cei doi băieți minori.

badalau-o-vrea-inapoi-pe-claudia-patrascanubadalau-o-vrea-inapoi-pe-claudia-patrascanu

Claudia Pătrășcanu, despre scandalul în care sunt implicați Bădălău, Bianca Drăgușanu și Florin Salam

În urmă cu câteva zile, Florin Salam a organizat o petrecere alături de Gabi Bădălău, iar la eveniment au participat mai multe domnișoare cu care afaceristul ar fi petrecut în timp ce este într-o relație cu Bianca Drăgușanu. Aceasta din urmă ar fi spart petrecerea cu… bâta de baseball.

Mai exact, Bianca Drăgușanu i-ar fi bătut pe cei aflați la petrecere, respectiv pe fetele găsite acasă și chiar și pe Florin Salam.

Gabi era văzut un om căsătorit la casa lui cu o soție așa cum trebuie. În calitate de mamă a copiilor, ce pot să spun… Mă gândesc foarte mult la copiii noștri, țin foarte mult la educația și creșterea lor. Nu pică bine. Este viața lui, face ce vrea cu ea.

Dacă am avut discuții și am încercat să-i explic că mă intersează viața copiilor. Nu mai vreau să vorbesc despre el, are și el o vârstă și știe foarte bine ce are de făcut. Este viața lui!”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citește și: Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui:'Se teme că cineva ar putea să i-o fure…'

Citește și: Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022.Ce va face cu premiul

Ce relație este acum între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după scandalul cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț de mai bine de doi ani, iar cei doi păstrează legătura pentru copiii lor, Nicolas și Gabriel.

„Eu i-am lăsat astăzi la tatăl lor. Îmi doresc ca fiecare să realizeze greșelile pe care le-a făcut cu înțelepciune și cu iubire pentru copiii noștri să rămânem în relații bune. Am realizat că toată viața vom fi legați prin acești copii, e normal.

Acum pleacă în Grecia, iar eu trebuie să știu ce fac. Trebuie să ținem legătura. Lăsăm trecutul, iar pentru mine e foarte important prezentul, dar și viitorul.

Referitor la divorț… m-am acomodat și cu acest lucru. Aștept termenul”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu, declarații după scandalul de la petrecerea organizată de Gabi Bădălău și Florin Salam

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău locuiau în apartamentul în care a avut loc petrecerea la care a cântat și Florin Salam. Joia trecută, Bianca și Gabi s-au certat, ea ar fi părăsit apartamentul, însă s-a întors în jurul orei patru dimineața pentru a se împăca.

Atunci când s-a întors în apartament, le-ar fi găsit pe acele domnișoare împreună cu iubitul ei, dar și cu Florin Salam.

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu daca vreau sa fac ceva fac, dar nu este asa cum se spune. Se exagerează. Tot ce ma deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare asa. (…) Eu muncesc de o viață pentru numele meu. (…) Eu nu susțin violenta, dar daca ma deranjeaza ceva, impun respect. (…)

Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta, le-am dat buna seara si au plecat.

Nu eram inarmată. (…) Dacă cineva face vreo actiune, fac si eu.

Eu nu ma duc pe la barbati prin casa sa prestez servicii. Daca cineva o sa aiba o problema cu mine si spune ca eu sunt autoarea acestui film SF mergem sa vedem cine are dreptate„, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton