Ce crede fata cea mică a lui Brigitte Macron despre relația ei cu Emmanuel Macron: „Lumea din jurul lor nu mai există”

 Martin Lorena
.

Ce crede fata cea mică a lui Brigitte Macron despre relația ei cu Emmanuel Macron. Povestea de dragoste dintre președintele Franței și Briggite durează de 25 de ani și a fost întotdeauna comentată aspru din cauza diferenței mari de vârstă. Cu toate acestea, fiica primei doamne are o altă părere despre dragostea celor doi. Iată declarațiile făcute de Tiphaine Auzière.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron și Briggite este una demnă de filmele de la Hollywood. Cei doi și-au început relația când el avea doar 15 ani, iar ea 40. La acea vreme, președintele Franței era coleg de clasă cu una dintre fiicele lui Brigitte. Aceasta a venit acasă și i-a spus mamei sale: Mamă, este un băiat în clasa noastră care știe totul despre orice', relatează presa internațională. În acel moment, deși era căsătorită bancherul André-Louis Auzière cu care a are trei copii – Sébastien Auzière, Laurence Auzière-Jourdan și Tiphaine Auzière.

Emmanuel-Macron-1Emmanuel-Macron-1

În 2006, Brigitte a divorțat de bancher, după o căsnicie de 32 de ani. Un an mai târziu, în 2007, Emmanuel și Brigitte s-au căsătorit, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele Franței

Citește și: Secretul siluetei Primei Doamne a Franţei!Brigitte Macron are o alimentaţie strictă

Citește și: Vladimir Putin, filmat în timp ce „tremură incontrolabil'.Teorii privind bolile și starea de sănătate a președintelui Rusiei

Citește și: Cabral, declarație de dragoste pentru soția lui, după 11 ani de căsnicie:'Vreau tot cu tine!'

Ce crede fata cea mică a lui Brigitte Macron despre relația ei cu Emmanuel Macron

Într-un documentar realizat după povestea de viață a primei doamne, Brigitte Macron: Un roman franțuzesc', Tiphanie a vorbit pentru prima dată public despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron.

„Era evident că între ei era ceva. Erau încântați să fie unul în prezența celuilalt. Dacă ar fi să găsesc o definiție pentru iubire, Emmanuel și mama ar fi aceea. Când erau împreună, lumea din jurul lor nu mai exista', a declarat ea în cadrul documentarului.

În același documentar, s-a povestit un episod în care părinții lui Emmanuel Macron au vorbit cu Briggite și i-au cerut să îl lase pe acesta în pace, până împlinește 18 ani. Atunci, ea a răspuns: „Nu vă pot promite nimic'.

Ce spune Brigitte despre diferența de vârstă

În ceea ce privește diferența de 25 de ani dintre cei doi, Brigitte a declarat că nu reprezintă o problemă. Aceasta chiar a oferit un răspuns public pentru cei care le comentează povestea de iubire.

„Sunt momente în viață când trebuie să faci alegeri vitale. Pentru mine atunci a fost momentul acela. Așadar, ce s-a spus în ultimii 20 de ani este nesemnificativ. Desigur, când luăm micul dejun dimineața, eu sunt cu ridurile mele, el cu tinerețea lui, dar așa stau lucrurile. Dacă nu făceam acel pas, mi-aș fi ratat întreaga viață. Sunt bucuroasă cu copiii mei, dar în același timp simt că a trebuit să trăiesc această dragoste și să fiu pe deplin fericită', a declarat ea.

Sursă foto: Profimedia, Hepta, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton