Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Ce ar face cu banii, dacă ar câștiga marele premiu

 Dumba Gabriela
.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Cei 11 finaliști Românii au Talent se pregătesc pentru marea finală din seara asta. Cine sunt cei 11 finaliști Românii au Talent, sezon 12. Iată ce ar face cu banii dacă ar câștiga marele premiu de 120.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre cei 11 finaliști și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului.

43-243-2

Cine sunt finaliștii Românii au Talent

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. 11 concurenți intră în marea finală la votul celor de acasă, iar jurații de la „Românii au talent' nu mai pot influența cu nimic acum rezultatele. Premiul cel mare este în valoare de 120.000 de euro și se mai oferă un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Eva Nicolescu, Darius Mabda, DJ Hugo și Alex Dowis sunt cei care au fost selectați pentru premiul de originalitate. Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri.

Au reușit să ajungă la inimile juraților și ale celor de acasă. X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă sunt cei care vor oferi, în această seară, un spectacol de neratat.

Ce ar face cu banii, dacă ar câștiga marele premiu

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Concurenții sunt nerăbdători să urce, din nou, pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon și să le aducă telespectatorilor un spectacol total.

Un moment special va fi oferit de Laura Bretan, cea care a reușit să impresioneze și să câștige unul dintre sezoanele anterioare ale celui mai iubit show de divertisment din România.

Citește și: Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza:„Nu am zis nicăieri asta. Dacă nu era cum voia el…’

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Zametheea

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Înainte de a urca pe scenă în această seară, concurenții de la „Românii au talent' ne-au spus ce ar face cu bani dacă ar câștiga cei 120.000 de euro.

Aș plăti facturile de la gaz și curent, care sunt foarte mari la centrul «Viziunea». Nu valorează 120.000 de euro, dar asta ar fi prima mișcare pe care aș face-o după ce aș câștiga premiul. Ulterior, vreau să investim în finalizarea cursurilor de la ateliere, dar și într-o campanie politică.

Nu cu referire la un partid, ci cu referire la niște schimbări care ar trebui făcute, inclusiv ce am povestit în cadrul emisiunii legat de legea electorală, legat și de ce o să auziți de data aceasta în emisiune, în finală.

Sunt niște inițiative care necesită, ca orice mișcare, bani ca să poți face promovare, să poți întreține oamenii care lucrează la ele.

Dacă banii aceștia vin, nu știu dacă se vor cheltui în doi ani sau în zece ani, dar vor putea fi investiți în astfel de inițiative, astfel încât să ajungă mai ușor la oameni și la schimbare', a declarat Zametheea pentru libertatea.ro.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. X-Treme Brothers și Martina Meola

„Nu mă gândesc la acest lucru, dar dacă voi câștiga, voi dona o parte din această sumă Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici și Școlii de Artă Alexei Stârcea. Cu cealaltă parte mi-aș face studiile', a dezvăluit Martina Meola.

„Probabil că, dacă am câștiga premiul de 120.000 de euro, ne-am îndeplini un vis, acela de a deschide o sală prin care să ducem mai departe această artă pentru cei doritori, pentru cei care ar vrea să continue această latură a acrobației', au spus și cei de la X-Treme Brothers.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Gabriela Dincă și Raisa Radu

„Aș împărți marele premiu în mai multe domenii. Primul ar fi să îi pun deoparte pentru școala mea de dans, cu care aș ajuta copiii să își trăiască visurile, de aceea am și venit la Românii au talent.

Al doilea ar fi să îmi ajut părinții și familia. Al treilea ar fi ca o parte din bani să o dau copiilor din satul bunicii mele, pentru că unii chiar au nevoie și vreau să îi ajut', a declarat Gabriela Dincă pentru Libertatea.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Pe de altă parte, Raisa Radu a răspuns:

„Dacă aș câștiga premiul cel mare de 120.000 de euro, în primul rând aș merge cu mama mea la Disney Land. În al doilea rând, aș face un adăpost mare pentru animalele de pe stradă, la mine în curte sau în altă locație, văd eu unde. Ideea este că vreau să le fac o casă, să se simtă și ele iubite, pentru că merită'.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Emanuel Ion și Darius Mabda

Dacă aș câștiga marele premiu, aș vrea să investesc în viitorul meu, într-un studio de înregistrări, în această carieră a mea și în studii pentru muzică', a spus Emanuel Ion, în timp ce Darius Mabda nu are un plan anume pentru cei 120.000 de euro: „Nu știu, nu m-am gândit. I-aș pune într-un cont și m-aș gândi mai încolo ce aș face cu ei. Aș investi în pasiunea mea, în dans'.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Bianca Ciocîrlan și Aurel Niamțu

„Eu când am venit la Românii au talent nu am venit pentru acei bani, pentru cei 120.000 de euro. Eu m-am gândit la trofeu, la titlu, pentru că eu am foarte multe trofee acasă. Am de la festivalurile de muzică și de romanțe din țară, de peste tot am luat trofee.

Am foarte multe medalii și foarte multe diplome. Acest trofeu de la «Românii au talent» m-ar ridica acolo sus, pe podiumul unde aș sta până la sfârșitul vieții. Banii sunt buni și chiar m-am gândit să le cumpăr nepoților mei câte o garsonieră', a mărturisit Aurel Niamțu.

La rândul său, Bianca Ciocîrlan ar folosi banii pentru a-i ajuta pe cei dragi la nevoie.

„Când am venit aici, am venit cu gândul să dansez, să îmi iasă totul bine pe scenă, nu m-am gândit atât de mult la ce o să fac dacă aș câștiga premiul. Cred că vreau să ajut. Cel mai probabil aș păstra banii pentru a-i folosi în cazul în care o persoană pe care o iubesc are nevoie de îngrijiri medicale mai scumpe, să am cum să o ajut ca să fie totul bine', spune Bianca.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent. Ana Maria Mircea și Alex Dowis

„Voi investi în cariera mea muzicală. Probabil că îmi voi cumpăra o stație performantă să exersez mai bine acasă, îmi voi face propria mea melodie și propriul videoclip, poate voi scoate și un album. Încă nu sunt sigură ce voi face, dar știu sigur că voi investi în cariera mea muzicală', spune Ana Maria Mircea.

„Cel mai mare vis al meu este să pregătesc un show cu o orchestră mare și să merg în jurul lumii cu acest show. Aș vrea să pot împărtăși acest vis al meu care este aproape de o experiență nemaivăzută. Dacă aș putea să implementez proiectul, cred că aș cheltui majoritatea banilor.

Cu ceilalți bani, aș vrea să pot să pregătesc niște lucruri speciale pentru timpul meu cu familia și prietenii care m-au sprijinit în cariera mea', mărturisește Alex Dowis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton